Glamours daghoroscoop: donderdag 8 augustus

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Jij kunt vandaag je liefde met veel expressie overbrengen. Je bent vol van vuur en passie en er valt zeer veel te geven. Je staat bij wijze van spreken als een fakkel in brand.

Stier

Jij kunt vandaag de behoefte krijgen om je verlangens over de toekomst uit te spreken. Dit geeft jou nu de juiste zekerheid, want daar heb jij momenteel grote behoefte aan.

Tweelingen

Schoonheid is voor jou belangrijk, vandaar dat je soms het verlangen hebt om jezelf en de omgeving te verfraaien met mooie spullen die apart en vernieuwend zijn.

Kreeft

Je kunt overlopen van verlangen en niet alleen seksueel, maar ook zodanig dat het pijn kan doen om zoveel van iemand te houden. Houd grip op je gevoelswereld.

Leeuw

Ga relaxet je eigen ding doen; sporten of stappen met je vrienden, even los van alle plichten. Het is prettig om even niets te hoeven dan je alleen maar vrij en onbevangen voelen.

Maagd

Ook al kun je het nu niet overbrengen, toch verlang jij innig naar jouw/een geliefde, want deze weet jouw gevoelige snaar te raken. Laat je leiden door de liefde.

Weegschaal

Je kunt een brandend verlangen voelen. Waarschijnlijk moet je nog even geduld houden voordat je je in de armen van je liefje kunt sluiten. Soms kan een dag echt lang duren.

Schorpioen

Dit kan wel eens een hele mooie en fijne avond worden doordat je goed in staat bent om uiteen te zetten wat je voelt voor de mensen die je lief hebt, omdat je emoties oprecht zijn.

Boogschutter

Je kunt wat sentimenteel zijn vandaag en als jouw grote hart geraakt wordt door de liefde, dan voel jij je wegsmelten in tederheid. Je wil de ander dan overladen met jouw vuur.

Steenbok

Het is een goede avond om samen met geliefden eens te sparren over waar je met elkaar naar toe wil in de toekomst. Wat verwacht je van elkander en wat niet?

Waterman

Je voelt een groot en oprecht verlangen, maar je hebt er wat hulp bij nodig om je liefde en hartstocht te tonen aan je geliefde. Stop met denken, maar ga vooral voor wat je voelt.

Vissen

Maak je vandaag niet druk om je verplichtingen, maar doe vooral waar je zin in hebt en neem een dagje werkelijk vrij. Zorg dat je geen rekening hoeft te houden met wie dan ook.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good