Glamours daghoroscoop: vrijdag 9 augustus

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Laat je verlangen niet verstoren door miscommunicatie of andere misverstanden. Geef ook je liefje de ruimte voor diens eigen uitingen en verwachtingen in de liefdessfeer.

Stier

Jij bent in een hartstochtelijke stemming en om deze energie in de juiste banen te leiden, heb je innige intimiteit nodig. Wees je als single er wel bewust van wat je ermee doet.

Tweelingen

Je voelt de hitte om je heen, jij wil veroverd worden. Niet ruw, maar vol tederheid. Het lichaam voelt als één grote erogene zone, zorg voor een goede minnaar.

Kreeft

Pas op voor mensen die misbruik van jou willen maken en alleen maar komen halen maar jou feitelijk niets terug geven. Kom niet in de moederrol bij je vrienden.

Leeuw

Laat je verlangen niet verstoren door miscommunicatie of andere misstanden. Geef je liefje ook de ruimte voor diens eigen dingen, je kunt nogal overweldigend overkomen.

Maagd

Je ontdooit en geleidelijk breekt de muur van gereserveerdheid af. Geef je vanavond langzaam over aan plezier en genot met degene die je lief hebt.

Weegschaal

Maak er een ongedwongen avond van waarin ook plaats en ruimte is voor jouw vriendinnen. Een Weegschaal is soms te veel bezig met alleen maar de liefde of haar geliefde.

Schorpioen

Laat je vanavond verwennen door je vriendinnen of degene die je lief hebt. Jij hebt een extra arm om je heen nodig. Mensen die laten blijken dat ze echt van je houden.

Boogschutter

Verras je een/geliefde en bereid een overheerlijke maaltijd waarmee je duidelijk kunt maken hoe intens je om die ander geeft. Het is een mooie tijd voor jouw liefdesleven.

Steenbok

Je wacht met smart de avond af, want jouw verlangen om samen te smelten in een zinnelijk bad van wellust, neemt alleen maar toe op het moment dat je samen bent.

Waterman

Ook al heb je nu even niet de juiste woorden, toon gewoon aan de mensen die je lief hebt wat je voor hen voelt. Soms betekenen gebaren meer dan 100 bedachte zinnen.

Vissen

Nodig met je geliefde je vrienden uit en maak er een feestelijke avond en nacht van. Maak er een betoverende avond van.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good