Kattenliefhebbers verzamelen: je kunt vandaag kattenfilmpjes in de bioscoop zien

Het is Internationale Kattendag

internationale-katten-dag
Andrii Podilnyk

Is je favoriete bezigheid voor het slapengaan video's van zoete kittens kijken? Volg je minstens één Instagram-pagina van een bekende kat (die al dan niet van jou zelf is)? En bekijk je als je weg van huis bent foto's van je eigen kat omdat je je pluizenbol mist? Gefeliciteerd, dan ben je - net als ik - een crazy cat lady of gentleman.

Ik heb goed nieuws voor mijn mede-kattenliefhebbers out there. Vandaag is het Internationale Kattendag. Dat betekent niet alleen dat je je viervoeter extra mag verwennen, maar ook dat je jezelf kunt trakteren op extra kattenfilmpjes. Op het witte doek.

CatVideoFest bij Nederlandse bioscopen

Ja-ha, dat lees je goed. Verschillende Nederlandse bioscopendraaien vandaag grappige, leuke en lieve video's van katten tijdens het CatVideoFest. Kattenliefhebbers moeten vandaag in het Noorden van het land zijn, want Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Leeuwarden en Hilversum doen mee.

Win-win
Bioscopen over de hele wereld doen mee aan het project. Een deel van de opbrengst gaat naar lokale organisaties die zich inzetten voor het welzijn van dieren. In ruil voor een kaartje kunnen bezoekers genieten van een compilatie van zeventig minuten waarin katten de hoofdrol spelen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good