Glamours daghoroscoop: zondag 11 augustus

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

Games, Illustration, Technology, Animation, Electronic device, Recreation, Graphic design, Ipad,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Jij wil vrijen zoals een onweersbui met donder en bliksem en daarna de ontlading ervaren. Daarna volgt een heldere hemel waarin jij alle oerkrachten wilt laten gaan.

Stier

Je bent in een guitige bui en je wil je lief en dierbaren een beetje plagen. Vandaar dat je deze even laat lijden voordat je plannen maakt om samen een leuke dag te hebben.

Tweelingen

Dit kan een mooie tijd worden met de kans om nieuwe wegen in te slaan qua liefde, werk of studie. Echter het is vooral mogelijk om te kiezen waar je wil heen met je leven, als een soort kruispunt dus.

Kreeft

Durf vandaag van je spontaniteit te genieten en neem het initiatief. Ga niet voor het grote werk maar begin langzaam van onder naar boven te werken en geniet van de liefde die in en met jou is.

Leeuw

Nodig vandaag die mensen uit die in jouw hart wonen. Maak het hen naar de zin! Zoals een moeder leeuwin voor haar welpen zorgt, zo zorgzaam kun jij nu naar jou dierbaren zijn.

Maagd

Je kunt je wat energieloos voelen, laat je verrassen door je de mensen die jou liefhebben. Laat je door hen op sleeptouw nemen en vertrouw op hun goede intenties.

Weegschaal

Je kunt een brandend verlangen voelen om een wilde nacht te beleven waarin jij de meester bent die over het tempo van het liefdesspel gaat. Je voelt je krachtig en sexy.

Schorpioen

Emotioneel weet je je liefde niet zo snel tot uitdrukking te brengen maar fysiek heb jij daar totaal geen moeite mee. Laat vandaag je lijf spreken als de woorden niet goed over komen.

Boogschutter

Het kan zijn dat er even een kleine wolkbreuk komt in jouw romantische stemming. Bijt je er niet in vast en zeker niet in pietluttige dingen, dan is deze bui zo weer overgewaaid.

Steenbok

Neem de tijd vandaag om je geliefden een fijne dag te maken. Zorg dat je niets om handen hebt en dus echt niet bezig bent met werk of zo. Maak het echt fijn en gezellig.

Waterman

Jij hebt ontspanning nodig, laat je daarom masseren en geef je over aan de handen van je/een geliefde, zodat je je daarna vrij en onbevangen in het liefdesspel kunt storten.

Vissen

Jij wil vertroeteld worden en je vertrouwd voelen bij hen die jou lief hebben. Wees daarom niet geheel onzichtbaar en uit je verlangens zodat je krijgt waar je naar verlangt.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good