Glamours daghoroscoop: maandag 12 augustus

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Laat vandaag jouw goede bui niet blussen door een emotionele uiting van iemand die dichtbij je staat. Toon die ander wel jouw begrip, zodat de sfeer goed blijft.

Stier

Je kunt een beetje gestrest zijn vandaag. Gebruik je fantasie om in de juiste stemming te komen om aan je plichten te voldoen, want zonder dat ben je niet echt vooruit te branden.

Tweelingen

Jij bent in een opperste stemming en je weet vandaag precies hoe jij jouw dag wil invullen om het fijn te hebben. Laat niemand jouw initiatieven inperken of afnemen.

Kreeft

Het kan niet altijd feest zijn dus laat vandaag de anderen het voortouw nemen. Het helpt om een ontspannen en ongedwongen sfeer te ervaren en ook een gezellige dag te hebben.

Leeuw

Je voelt je vrij en onbevangen, dus als de mensen om jou heen met leuke plannen komen ben jij daar voor in. Je houdt wel van een avontuurlijke uitdaging.

Maagd

Je kunt vandaag wat emotioneel zijn, waardoor je verlangt naar goede gesprekken en tederheid. Je bent graag even weg van alle dingen die je nu wat stress kunnen geven.

Weegschaal

Er is een naaste die jou wat angst inboezemt. Je voelt dat diegene seksueel gericht is op jou, zonder dit met woorden duidelijk te maken. Stel je eigen grenzen.

Schorpioen

Je staat weer met beide benen op de grond, maar als je je blijft afstemmen op je innerlijk, dan kom je vanzelf ook in een goed vaarwater terecht. Wel zal je meer zelf initiatief moeten nemen.

Boogschutter

Jij moet vandaag iets actiefs doen, je zit vol met energie en dadendrang en dat moet er zowel geestelijk als lichamelijk uit. Het is een dag om bergen te verzetten.

Steenbok

Je bent ontspannen opgestaan dus ga niet op in de waan van de dag, maar bewaar wat van je goede energie voor de avond om het fijn en gezellig met je geliefden te hebben.

Waterman

Soms moet je voor jezelf opkomen of je dat nu leuk vindt of niet en vandaag kan zo’n dag worden waarop je flink je mannetje moet staan. Dus laat je niet kisten.

Vissen

De familie kan vandaag een belangrijke rol spelen, ga ernaar toe of nodig ze uit en zorg dat je die banden nu verstevigt. Het is fijn om op mensen terug te kunnen vallen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good