Glamours daghoroscoop: dinsdag 13 augustus

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

Gadget, Smartphone, Technology, Ipad, Electronic device, Communication Device, Cellular network, Electronics, Portable communications device, Mobile phone,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Jouw geldingsdrang is groot, maar zorg dat je de ander niet overrulet met jouw kracht. Je hebt even niet zo’n duidelijk zicht op de impact die jouw driften, die zeer krachtig zijn, nu hebben.

Stier

In de aankomende tijd kunnen wat spanningen op het liefdesvlak ontstaan. Check bij tijds in of je allebei nog op dezelfde golflengte zit.

Tweelingen

Let vandaag niet op wat niet klopt, maar geniet van de liefdesgevoelens die op jou afkomen. Beredeneer de dingen niet teveel, want dat is juist jouw valkuil.

Kreeft

Jouw verlangen naar de liefde kan soms zo sterk zijn dat je stilvalt en niet goed weet hoe je je moet uiten. Wacht niet teveel af! Durf gewoon te laten zien wat jij wil.

Leeuw

Je kunt vandaag wat aangebrand zijn en je reageert snel en direct op de prikkels die je krijgt. Het is niet dat je chagrijnig bent, maar jouw vuur wordt snel groter als je uitgedaagd wordt.

Maagd

Soms is het goed om terug te kijken en te constateren hoever je het al geschopt hebt in je leven. Zo ga je beter zien wat je waard bent, zowel op je werk als in je liefdesleven.

Weegschaal

Jouw geliefde loopt te hard van stapel. Jij hebt echter meer tijd nodig om bij je gevoel te komen om erachter te komen of jij dit ook wil. Durf de tijd te nemen.

Schorpioen

Een goede kans dat iemand je vandaag probeert te versieren. Ga niet te ver met je uitdagende gedrag, want je roept veel bij de ander op, zeker als je ook je wapen ‘seks’ gebruikt.

Boogschutter

Jij bent een beetje stout en ondeugend wat ervoor zorgt dat je de mensen om jou heen op de hak kunt nemen. Wees er alert op dat je je grapjes wel bij de juiste mensen vertelt.

Steenbok

Trek er op uit en ga samen met geliefden of familie naar een terrasje. Lekker eten en wat drinken, helpt om je verantwoordelijkheden te laten en meer open te staan voor plezier en genot.

Waterman

Jij hebt beweging nodig dus spring op de fiets en maak alleen of samen een mooie tour. Geniet van de zomer en van een mooie zonsondergang, maak het gezellig en romantisch.

Vissen

Vandaag kun je je een beetje vervreemd voelen van de wereld om jou heen. Als Vis kun je soms zo in diepe gevoelens geraken, dat je het contact met het hier en nu verliest.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good