Glamours daghoroscoop: woensdag 14 augustus

Zoek je sterrenbeeld op en lees mee

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je voelt je romantisch vandaag en je verlangt ernaar om deze avond met je geliefde door te brengen. Doe iets moois aan en laat zien wat je voelt voor die ander.

Stier

Je slaat een beetje aan het mijmeren over vroeger, daar is niks mis mee. Wie weet, leer je wel van de onhandigheden die je toen had in de liefde en je sociale leven.

Tweelingen

Je kunt wat overdonderd raken van de emoties van een geliefde, reageer niet te rationeel maar toon eerder empathie. Je hebt daar nu de ruimte en de gevoeligheid voor.

Kreeft

Zorg dat je vanavond niet alleen bent, maar dat je juist je sentimenten kunt delen met iemand die jou op die manier echt begrijpt. Je kunt nogal melancholiek zijn vandaag.

Leeuw

Koop een mooi ondergoedsetje waarvan je weet dat jouw liefje in lichterlaaie raakt. Zorg dat het een mooie gepassioneerde voorstelling wordt waarin jouw passie en vuur hoog op laaien.

Maagd

Jij wil vooral thuis zijn waar je je eigen gang gaat en samen kunt ontspannen bij een mooie liefdesfilm. Een goed glas wijn, een romantische en harmonische sfeer volstaat voor jou vandaag.

Weegschaal

Het is een fijne tijd, veel gaat je gemakkelijk af en alles voelt al snel fijn. Dit kan jou enigszins laks maken in zakelijke dingen, vooral financieel neem je het niet zo nauw. Let hier op!

Schorpioen

Je kunt vandaag een gesprek hebben met iemand die jou op de één of andere manier zo intens raakt, dat je even van je stuk bent. Misschien komt deze wel heel dichtbij.

Boogschutter

Wie weet komen er vandaag herinneringen op van vroeger toen je vrij en onafhankelijk was. Er bestaat een goede kans dat je dan weer beseft hoe alleen dat was of juist hoe fijn dat was.

Steenbok

Er kan een emotioneel appèl op jou gedaan worden en eigenlijk houd jij daar niet zo van. Ga er niet al te analytisch mee om, want niet iedereen is zo nuchter en praktisch als jij bent.

Waterman

Dit wordt een doe-dag waardoor je het gevoel kunt krijgen dat je verstrikt raakt in allerlei verplichtingen naar anderen. Houd tijd vrij voor jezelf en vooral ook je geliefden.

Vissen

Als je ergens mee zit, dan is het nu een goede tijd om steun te vragen bij de mensen die om jou geven. Zeker nu je je niet zo krachtig en energiek voelt, is dit heilzaam.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good