Glamours daghoroscoop: vrijdag 16 augustus

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Jij wil vanavond eenvoudige recht-toe-recht-aan seks, omdat je dit nodig hebt om uit je opgesloten gevoel te raken. Soms moet een Ram echt kunnen Rammen.

Stier

Jij moet wel in een goede bui zijn. Het is de perfecte dag om iets mafs te gaan doen. Gebruik je gezelligheid om iemand te imponeren met jouw wellustige ondeugende kant.

Tweelingen

Je voelt je uitdagend en je hebt zin om iets nieuws te doen. Zoek een spannende plek op om te gaan vrijen of iets anders ondeugends, laat je in ieder geval niet betrappen.

Kreeft

Jij hebt zin in één ruige avond waarin je je gevoelens kunt botvieren. Zoek iets op wat veel energie vraagt, bijvoorbeeld een vet concert of dansen op ruige muziek of wat dan ook.

Leeuw

Zorg dat je vanavond met een geliefde je avond doorbrengt. De planeet van passie en die van de liefde zorgen ervoor dat je in roze wolken terecht kunt komen.

Maagd

Ga iets leuks doen met jouw geliefde of zoek diegene op die je zo bijzonder vindt. Je bent vandaag in staat om het beste van jezelf te laten zien. Neem dus het initiatief.

Weegschaal

Natuurlijk valt het de anderen ook op dat je liefde uitstraalt, vandaar dat er vandaag heel wat geflirt met je zal worden. Let wel op, val als single niet voor de “foute man of vrouw”.

Schorpioen

Je gevoel zegt je vandaag dat heel wat anders wil dan alleen maar braaf zijn en je plichten keurig nakomen. Tja, hoe houd je beide kanten tevreden… dat wordt balanceren.

Boogschutter

Jij hebt vandaag mensen om je heen nodig. Benader de vrienden waarmee je werkelijk schik kunt hebben, het brengt jou in de juiste stemming om het weekend te beginnen.

Steenbok

Jij moet vanavond goed van bil gaan, want dat maakt je zacht en brengt je in ontspanning sfeer. Je zult zien dat de wereld er dan weer geheel anders uit ziet.

Waterman

’t Is dé avond om samen te gaan stappen met vriendinnen of je lief. Als single is dit een mooie avond om je vleugels uit te slaan en te laten zien wat voor persoon jij bent.

Vissen

Maak het thuis gezellig en steek kaarsen aan en maak je mooi voordat je de stad in gaat. Bereid je voor zodat jij in ieder geval in de goede stemming bent en open staat voor ontmoetingen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good