Glamours daghoroscoop: zondag 18 augustus

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Technology, Animation, Electronic device, Recreation, Graphic design, Ipad,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Jij kunt het gevoel hebben dat je je even niet begrepen voelt. Wees liefdevol naar je liefje of naasten en sta open voor hen. Weet dat jij even zeer krachtig over kan komen in deze dagen.

Stier

Je voelt je goed en aards. Voor jou hoeft er niet teveel gepraat te worden. Jij wil gewoon puur genieten van alles wat natuurlijk is en tastbaar wordt als je echt samen bent.

Tweelingen

Dit is een dag vol ondernemingen. Je voelt je in de juiste sfeer om met je geliefden veel plezier te maken en te genieten van elkanders gezellige aanwezigheid.

Kreeft

Dit kan een zwoele dag worden, je voelt de vlinders in jouw buik en jij wil je vooral helemaal over kunnen geven aan liefde. Zorg dat je honing bent voor de bijen.

Leeuw

Als Leeuwin wil je vandaag verwend worden. Zorg dat je je geliefde de juiste instructies geeft om jou te bekoren met een fijne massage, eten, drinken en liefdesgenot.

Maagd

Dit is een dag om samen te luieren aan het strand of in het bos. De geur van de natuur, het eten en drinken, het samenzijn met geliefden, helpt je geheel ontspannen en de stress los te laten.

Weegschaal

Als je het goed aangepakt hebt, lig je nu heerlijk in de armen van je geliefde. Want als Venus op jou schijnt, zie je alles door een roze bril en nemen je verlangens toe.

Schorpioen

Houd er rekening mee dat de overdaad in je sociale leven wat minder kan gaan worden. Je zult nu zelf meer moeten ondernemen om het zo fijn te hebben, zoals het de afgelopen tijd was.

Steenbok

Dit wordt een warme nacht. Je laat je normaal niet zo snel gaan maar je hebt nu de kans om de hele kraan van genot ruim open te draaien, mits jij je helemaal los kunt voelen.

Waterman

Zorg dat je in je drukke agenda van deze week ook nog oog houdt voor je liefje. Je kunt nu namelijk teveel bezig zijn met je werk of allerlei sociale verplichtingen buitenshuis.

Vissen

Soms heb jij (heimelijk) ‘t verlangen om een seksueel rollenspel te spelen. Kleed jullie beiden je extravagant en geef elkaar spannende opdrachten, laat de ondeugende vis in jou los.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good