Glamours daghoroscoop: zaterdag 17 augustus

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Trek er vandaag op uit met je liefje. Het helpt om je vrolijk en ontspannen te voelen. Je hebt vandaag ruimte nodig om de dingen te relativeren en gewoonweg plezier te ervaren.

Stier

Jij hebt echte ontspanning nodig. Ga, als het even kan, samen genieten van de zon en laat je lijf warm worden. Geniet van elkanders aanraking en wees teder naar elkaar.

Tweelingen

Voor jou is dit een geweldige dag om aan je liefdesleven te werken. Flirt, date of maak je liefje gek of vind een nieuwe liefde. Alles is op dit moment, op dit vlak, jou positief gestemd.

Kreeft

Laat je fantasieën gaan en maak er een mooie dag van. Vandaag moet je namelijk veel zelf doen. Neem daarom de initiatieven om het leuk te hebben en doe waar je blij van wordt.

Leeuw

Zorg dat je in de middag tijd maakt om leuke dingen te doen en je zult merken dat de stemming goed is. Hierdoor is er een grote kans dat je in de avond helemaal los kan gaan en kunt feesten.

Maagd

Dit kan wel eens een lastige dag worden. Door miscommunicatie kan er tussen jou en een ander een behoorlijk vervelend sfeertje ontstaan, maar laat het niet teveel binnen komen.

Weegschaal

Je vindt het spel van flirten en uitdagen wel leuk. Ook jouw lief plaag je met je sensualiteit maar deze krijgt ook werkelijk wat jij te bieden hebt. Waarschijnlijk zet jij de ander op scherp.

Schorpioen

Maak er een actieve dag waarin je de mogelijkheid hebt om mensen te ontmoeten die op een gezonde manier bezig zijn, maar bovenal geen moeilijke problemen hebben

Boogschutter

Je bent vandaag in een gulle en warme bui en als jouw lief even maar iets teders zegt, smelt jij weg. Je hunkert naar liefdevolle aandacht maar je hebt ook veel te geven.

Steenbok

Je voelt je een stuk meer relaxed, je zit lekkerder in je vel en je bent wel in voor een spannend en uitdagende dag. Laat je ertoe verleiden om ongedwongen uit de band te springen.

Waterman

Je zou met iemand wel eens in een concurrentiestrijd terecht kunnen komen. Laat je er niet toe verleiden om jezelf te willen bewijzen, dat haalt je trots naar beneden.

Vissen

Je bent in een prima bui en je zou de hele avond en nacht door willen gaan met kletsen met je geliefde. Je wil je graag warm en geborgen voelen in de vissenkom van de liefde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good