Glamours daghoroscoop: maandag 19 augustus

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je bent vandaag niet echt zachtzinnig, je kunt wat ongecontroleerde dingen zeggen wat je zelfs enigszins bot maakt, besef dat je in deze tijd zeer krachtig over komt.

Stier

Er breken twee zeer emotionele dagen aan dus zorg dat je nu die gesprekken voert waarin het om echte gevoelens gaat. Blijf tactisch als het over je werk en dergelijke gaat.

Tweelingen

Investeer vandaag ook in anderen, zoals familie en vrienden. Je hebt veel te geven, dus zij zullen zich snel op hun gemak voelen bij jou. Zorg dat je je energie omzet in goede dingen.

Kreeft

Je kunt wat sneller geprikkeld raken, omdat je de dingen te persoonlijk opvat. Zorg dat je niet in onnodige conflicten terechtkomt, maar blijf je kwaliteit van denken gebruiken.

Leeuw

Het kan niet altijd feest zijn en laat daarom vandaag je/een geliefde het voortouw nemen, zodat er een ontspannen en ongedwongen sfeer ontstaat en het een feestelijke dag wordt.

Maagd

Dit kan een emotioneel weekje worden waarin je gevoelsmatig heen en weer geslingerd wordt tussen werk en liefde. Zorg er juist voor dat je deze niet mengt.

Weegschaal

Jij kunt niet stil zitten. Je hebt een grote drang om jezelf te bewijzen en de wereld te tonen hoe sociaal betrokken jij kunt zijn. Je voelt een sterk verlangen om de wereld mooier te maken.

Schorpioen

Zorg dat je vandaag geen ruzie krijgt. Je zit waarschijnlijk niet zo lekker in je vel en soms moet je dan de ander de baas laten zijn, of in ieder geval hem de kans geven om het leuk te maken.

Boogschutter

Je kunt wat weerstand ondervinden in je sociale leven. Zorg juist nu dat de banden met hen om wie je geeft goed zijn en maak met een grapje de sfeer op je werk ook optimaal.

Steenbok

Waarschijnlijk kom je jezelf op meerdere terreinen tegen deze week. Dit hoeft niet per se vervelend uit te pakken, het stelt je in staat om inzicht te krijgen in jezelf.

Waterman

Er kunnen in jouw privéleven wat conflictjes gaan ontstaan. Dit kan komen doordat er een bepaald misverstand is over wat de werkelijke motieven zijn van jouw inspanningen.

Vissen

Trek geen muur om je heen op als je niet krijgt wat je wil. Durf zacht te blijven, zodat je open blijft staan voor de liefde en oprechte betrokkenheid van de mensen om jou heen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good