Glamours daghoroscoop: dinsdag 20 augustus

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Gadget, Smartphone, Technology, Ipad, Electronic device, Communication Device, Cellular network, Electronics, Portable communications device, Mobile phone,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je bent wat ondeugend en je hebt toch overal een beetje lak aan. Dit maakt dat je zeer uitdagend over kan komen, zeker bij mensen die jou niet zo goed kennen.

Stier

Juist nu zou je een grote behoefte kunnen voelen om je familie om je heen te hebben en je daardoor geliefd te voelen. Zoek deze mensen op en laat je wat pamperen.

Tweelingen

Je straalt pure kracht en wellust op je omgeving af. Zorg dat je niet in een concurrentiestrijd terecht komt.

Kreeft

Je kunt het gevoel hebben dat je een beetje tegen de bierkaai aan het vechten bent, maar daar is niks mis mee. Het is een tijd dat je de lijnen voor het aankomende jaar echt uitzet.

Leeuw

Je komt helemaal los de aankomende tijd. Zorg daarom dat je nieuwe interessante mensen ontmoet die je verder kunnen helpen op het maatschappelijke vlak.

Maagd

Zorg dat je je gevoelens duidelijk uitspreekt zodat de anderen niet hoeven te gissen naar wat je nu precies van plan bent. Het helpt jou om te voorkomen dat je alles dubbel moet uitleggen.

Weegschaal

Een absolute doe-dag, dat is het vandaag. Ga vooral niet stil zitten maar laat je creatieve vermogen de vrije loop nemen. Gebruik je creativiteit om het leven te verfraaien.

Schorpioen

Vandaag zou jij ‘t liefst vrij zijn en ertussenuit breken. Je wil even geen enkele verantwoordelijkheid voelen maar let op, wees voorzichtig hiermee zeker als je ook nog moet werken.

Boogschutter

Jij wil liefde en passie ervaren, maar je kunt je niet zo gezien voelen en je moet het nu vooral van de één op één contacten hebben. Dus flirt niet met anderen maar richt je op jouw lief.

Steenbok

Je kunt soms het gevoel hebben dat de anderen te emotioneel op jou reageren en misschien hebben zij wel jouw nuchterheid nodig. Zoek er niet teveel achter, laat het aan hen.

Waterman

Het is een dag waarop je je het beste wat op de achtergrond kunt houden. Bezie wat de mensen om jou heen doen. Stem je op hen af, zodat je op hun energie mee kunt drijven.

Vissen

Je bent zeer gevoelig vandaag dus zorg dat je je, als je je onzeker voelt, niet te zeer laat opgaan in de vraag wat je betekent voor de ander. Maak je zelf niet te zwak.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good