Glamours daghoroscoop: woensdag 21 augustus

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Jij hebt vandaag mensen om je heen nodig. Benader de vriendinnen waarmee je werkelijk schik kunt hebben, het brengt jou in de juiste stemming om lekker los te zijn.

Stier

Jij wil vooral thuis zijn waar je je eigen gang gaat en samen met een geliefde kunt ontspannen bij een mooie liefdesfilm. Neem de tijd om weer dichter bij je gevoelens te komen.

Tweelingen

Je voelt je vrolijk en alles zit mee. Op het relationele vlak merk je dat er een goede ontwikkeling bezig is, koester deze. Wat je nu neerzet, is belangrijk voor later.

Kreeft

Laat je vandaag niet teveel meeslepen in de behoeftes van anderen maar zorg in eerste instantie goed voor jezelf. Dat is op dit moment belangrijk om ontspannen te blijven.

Leeuw

Je straalt van de liefde en er hangt een zweem van seksualiteit rondom je. Reken er maar op dat dit opvalt, aandacht genoeg. De wilde kat in jou is los en pas op naar wie hij uithaalt.

Maagd

Er kan een emotioneel appel op jou gedaan worden en eigenlijk houd jij daar nu niet zo van. Maak duidelijk dat je daar nu geen zin in hebt, want anders word je te analytisch.

Weegschaal

Je kunt wat overdonderd raken door de emoties van je/een geliefde. Reageer niet te rationeel maar toon eerder empathie. Het is niet nodig om je omver te laten blazen.

Schorpioen

Zorg dat je iemand hebt vandaag bij wie je je gevoelens kunt uiten. Anders ga je teveel binnenvetten en word je misschien wat boos en narrig. Geef lucht aan je gevoelens.

Boogschutter

Koop een mooi lingeriesetje waardoor je weet dat jouw liefje uit zijn/haar dak gaat. Zorg dat het een mooie gepassioneerde voorstelling wordt waarin jij je vuur kwijt kunt.

Steenbok

In de aankomende tijd kunnen wat spanningen op het liefdesvlak ontstaan. Check bijtijds of je beiden nog op dezelfde golflengte zit. Dit is belangrijk nu je wat gesloten bent.

Waterman

Je kunt behoorlijk wat spanningen beleven in je relatie en met hen met wie je samenwerkt. Het kan lijken alsof je telkens weer moet formuleren hoe het voor jou in elkaar zit.

Vissen

Het kan zijn dat jouw/een liefje vandaag in een emotionele bui is, ga hier dan niet emotioneel op in maar neem die gevoelens serieus, juist door wat rationeel te blijven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good