Glamours daghoroscoop: zaterdag 24 augustus

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je bent vandaag in een gulle en warme bui en als jouw lief even maar iets teders zegt, smelt jij weg. Je hunkert naar liefdevolle aandacht en je hebt nu heel veel te geven.

Stier

Het is een tijd waarin je soms tegen wat ergernissen aanloopt niet alles loopt vanzelf vlot. Vandaar dat het slim is om te zorgen dat je vandaag onder mensen bent die jou blij maken.

Tweelingen

Zorg dat je in je drukke agenda vandaag ook nog oog houdt voor een geliefde, want werkelijk alles kan jou prikkelen. Vandaag barst je namelijk van de energie.

Kreeft

Er is voor jou een tijd aangebroken om al de dingen, die je je hebt voorgenomen, te gaan realiseren. Je weet wat je wil en je kunt het nu ook met de juiste instelling doen.

Leeuw

Dit kan een zwoele avond worden. Je voelt de vlinders in je buik en jij wil je vooral helemaal mengen in het feestgedruis en genot en je wenst een gelukzalige overgave aan een geliefde.

Maagd

Je gaat door een klein dipje heen waardoor je wat afstandelijk kunt zijn. Sta open voor de ander zodat je de liefde wel kunt blijven voelen van de mensen die dichtbij jou staan.

Weegschaal

Dit is een dag vol ondernemingen. Je voelt je in de juiste sfeer om met je/een lief of vriendinnen veel plezier te maken en te genieten van het leven zoals het nu is.

Schorpioen

Trek er vandaag op uit met je/een liefje. Om je vrolijk en ontspannen te voelen, heb je immers ruimte nodig om de dingen te relativeren en samen op één lijn te komen.

Boogschutter

Zorg dat je in de middag tijd maakt om leuke dingen te doen en je zult merken dat de stemming goed is waardoor je samen met hen die je lief hebt plezier kunt hebben.

Steenbok

Er kunnen wat spanningen in je lijf zitten waardoor je je enigszins afgesloten voelt van de anderen. Durf om hulp en steun te vragen aan de naasten die je lief hebt.

Waterman

Voor jou geldt een beetje dat het een tijd is waarin je getest wordt in hoe jij staat ten opzichte van de anderen. De sterren dwingen jou om in de relatiesfeer naar je eigen rol te kijken.

Vissen

Het is een koele dag vandaag en zo voel jij je ook enigszins. Laat je verleiden door iemand met meer energie om er een leuke spannende dag van te maken. Zoek het vertier op.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good