Glamours daghoroscoop: donderdag 22 augustus

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

De dag begint wat stroef, maar hoe later het wordt des te beter jij je gaat voelen. Je krijgt de behoefte om samen met een lief iets actiefs te doen en overtuig deze daarvan met charme.

Stier

Je kunt het verlangen hebben dat je er even tussenuit moet en fijn met vrienden op stap te zijn, om je even helemaal te bevrijden van al die verstikkende verplichtingen.

Tweelingen

Kijk je/een liefje vanavond vriendelijk lachend aan en verleid deze op zo’n manier dat deze hunkert naar jouw seksuele aanval. Voel je vrij om je te laten gaan.

Kreeft

Je kunt je in je sociaal leven wat alleen voelen en het kan lijken alsof je alleen nog maar aan verplichtingen toekomt. Ga niet compenseren maar blijf je eigen waardes trouw.

Leeuw

Ondanks dat dit een zware dag kan worden, ben jij in een opperste stemming. Jouw libido is erg hoog en je/een geliefde zal dit merken ook. Laat die ander enigszins heel.

Maagd

Je hebt het gevoel dat je overrompeld wordt door veranderingen waar je geen invloed op hebt maar dat is niet zo. Het is nu vooral een tijd om deze te observeren en om later te handelen.

Weegschaal

Je voelt de behoefte ontstaan om onder de mensen te zijn. Je wil geprikkeld worden door mooie woorden en/of beelden dus ga naar een mooie tentoonstelling of museum.

Schorpioen

Jij wil vandaag alles eenvoudig houden, dus geen moeilijke gesprekken of mensen die een appel op jou kunnen doen. Vandaag moet je echt alleen voor jezelf durven te zorgen.

Boogschutter

Je kunt op je werk wat gespannen zijn, omdat je niet zeker weet of dat wat je voelt ook echt is. Je moet even terug op aarde komen om te zorgen dat er niets misgaat.

Steenbok

Je bent zeer gevoelig voor de sfeer die er tussen jou en je/een geliefde hangt. Neem het initiatief en verwen je liefje, wees extra attent ook al kost dit je nu meer energie.

Waterman

Neem vanavond de tijd voor je familie en zorg dat je allemaal weer op de hoogte bent van waar je staat in je leven. Belangrijk is nu dat je het goed hebt met je naasten.

Vissen

Er hangt een waas van mystiek rondom jou. Zelfs jouw geliefde kan het momenteel moeilijk vinden om te peilen wat jij wil. Blijf in contact met jouw geliefden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good