Glamours daghoroscoop: maandag 26 augustus

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Ook al knagen de verplichtingen aan je, jij voelt de behoefte om er met iemand even lekker tussenuit te knijpen. Je bent er nog niet aan toe om weer in het gareel te lopen.

Stier

Dit kan wel eens een lastige dag worden. Door miscommunicatie kan er tussen jou en de ander een behoorlijk vervelend sfeertje ontstaan. Word zacht in plaats van koppig te zijn.

Tweelingen

Het is zo’n dag waarop je de verkeerde keuze kunt maken. Je voelt je tot iemand aangetrokken die eigenlijk niet onafhankelijk is. Laat je niet gijzelen door de problematiek van een ander.

Kreeft

Er is iemand die jou graag beter wil leren kennen. Waarschijnlijk is diegene ook wat ouder, maar vooral voorzichtiger met jouw emoties, waardoor jij je rustig kunt voelen.

Leeuw

Het wordt een wat rustigere tijd en je moet nu een beetje je zegeningen tellen van wat je de afgelopen tijd aan liefde en vriendschappen hebt gekregen, koester dit.

Maagd

Je kunt met iemand in contact komen uit jouw verleden en op de één of andere manier hierdoor wat dichtklappen. Realiseer je goed dat je nu ouder en volwassener bent.

Weegschaal

Je bent in een goede stemming, je voelt je enigszins opgelaten en je hebt zin om je voor iemand extra mooi te maken. Zorg wel de je privé gescheiden houdt van werk.

Schorpioen

Je komt een persoon tegen die erg kritisch is op hoe jij je gedraagt. Is het oprecht of is het jaloezie? Misschien moet je er ook maar niet te diep op in gaan.

Boogschutter

Er is iemand in je buurt, bijv. op je werk, die door zijn strengheid iets van spanning in je oproept. Het maakt jou op zijn minst rebels dus houd je temperament in de gaten.

Steenbok

Je voelt je door iemand uitgedaagd. Deze persoon is trots van karakter en direct reagerend, dat is juist iets wat jij niet zo snel hebt. Weet waar je aan begint en laat je niet onder sneeuwen.

Waterman

Er is iemand in jouw omgeving die jij behoorlijk kunt ver-idealiseren. Wees reëel, is die persoon echt zo bijzonder of valt dat wel mee? Word geen volger van iemand.

Vissen

Meestal ben je meegaand van aard, maar nu wil je toch ook duidelijk maken wat je verwacht van degene met wie je werkt. Jij hoeft niet alles te begrijpen of goed te vinden.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good