Glamours daghoroscoop: dinsdag 27 augustus

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Gadget, Smartphone, Technology, Ipad, Electronic device, Communication Device, Cellular network, Electronics, Portable communications device, Mobile phone,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Het is een rare tijd voor jou. In de liefde gebeurt er telkens wel iets waardoor jij je gespannen gaat voelen. Houd je driften een beetje in toom, juist dat geeft je meer grip.

Stier

Doe vooral rustig aan vandaag en laat je verrassen door hetgeen wat er eventueel op je pad komt. Geniet van de kleine dingen en dan wordt dit vanzelf een mooie dag.

Tweelingen

Op de één of andere manier voel je je wat zwaarbelast. Er gebeuren dingen die jou ertoe dwingen duidelijk te maken wat je wel of niet wil van iemand uit je directe omgeving.

Kreeft

Je voelt je mooi en verleidelijk. Er hangt een seksuele sluier rondom jou. Reken maar dat dit niet onopgemerkt zal blijven, jouw vrouwelijkheid straalt vandaag.

Leeuw

Je bent begaan met iemand dichtbij, die emotioneel niet zo lekker in zijn vel zit. Jouw loyaliteit ligt vanavond bij deze persoon en gebruik je natuurlijke optimisme om die ander op te beuren.

Maagd

Er is iemand in jouw omgeving die wat ouder is, maar die toch iets spannends in jou oproept, is het lust of bewondering? Zorg wel dat dit niet op je werk plaatsvindt.

Weegschaal

Vandaag kun je door iemand behoorlijk overdonderd worden. Deze persoon doet precies dat wat jij niet zo goed durft, namelijk direct zijn en zeggen waar het op staat.

Schorpioen

Je voelt je zeer begaan met iemand. Het kost je geen enkele inspanning om die ander te verzorgen, je betrokkenheid is groot. Zorg wel dat je afstand blijft houden.

Boogschutter

Deze dag zou je even wat rustig aan moeten doen. De boog kan niet steeds hooggespannen staan. Blijf lekker thuis of zorg dat je niet teveel opvalt op je werk.

Steenbok

Geest en ziel zijn in overeenstemming, een goed moment om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ook om contacten te verdiepen. Stel je open voor nieuwe ontmoetingen.

Waterman

Er wordt vandaag aan jouw verantwoordelijkheidsgevoel geappelleerd. Ga nou niet gelijk je kont tegen de kribbe gooien. Maar kijk naar wat je kunt doen in deze.

Vissen

Vandaag kun je op je werk het gevoel hebben dat iemand moeite met jou heeft, laat het je niet te zeer beïnvloeden. Waarschijnlijk worden deze problemen te veel op jou weerspiegeld.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good