Glamours daghoroscoop: woensdag 28 augustus

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Op de één of andere manier appelleert iemand aan jouw verantwoordelijkheidsgevoel en twijfelt deze aan jouw plichtsbesef. Laat hem een poepie ruiken.

Stier

Vandaag is zo’n dag dat het wel sfeervol is met die ander, maar het initiatief bij jou ligt. De zinnenprikkelende gevoelens heb je wel, maar je kunt wat lui zijn. Dat werkt niet.

Tweelingen

De dag begint goed, je legt zo je contacten en je weet waar en, misschien nog belangrijker, wat je ermee wil bereiken. Het is een goede tijd om aan je toekomst te werken.

Kreeft

Iemand roept bij jou iets op wat je eigenlijk het gevoel geeft dat je niet zo avontuurlijk ingesteld bent. Wat doe je met die gevoelens? Blijf in ieder geval jezelf.

Leeuw

Misschien is het verstandig om met vriendinnen wat te praten en ideeën uit te wisselen over de liefde en romantiek.

Maagd

Door je prettige uitstraling val je de laatste tijd meer op. ‘t Is een prima tijd om een relatie te beginnen of om deze verder uit te diepen, je weet de juiste snaar te raken.

Weegschaal

Je hebt even helemaal geen zin om te zorgen dat de sfeer prettig is. Laat nou die anderen maar eens hun best doen om te zorgen dat de sfeer aangenaam en vredelievend is.

Schorpioen

Dit wordt zo’n dag waarop alles kloppend kan zijn. Zorg dat je met iemand bent om wie je echt geeft en je liefde mee kunt delen, want dat is wat je nu nodig hebt.

Boogschutter

Iemand om wie je veel geeft, wil precies het tegenovergestelde van wat jij wil. Ben je tactisch, zorg dan dat jullie het beiden fijn hebben en ga niet op je eigen gelijk zitten.

Steenbok

Er is iemand die jou liefheeft en vindt dat jij een keuze moet maken. Houd er rekening mee dat diegene vanuit eigen gevoelens reageert dus reageer niet te zakelijk.

Waterman

Er is iemand in jouw omgeving waar je heel goed mee kunt kletsen, maar het kan zijn dat jouw geliefde er meer achter zoekt, omdat het allemaal wat te amicaal is.

Vissen

Je bent vandaag wat geïrriteerd. Het is een goed plan om daar rekening mee te houden. Zorg dat je wat afstand houdt naar mensen die jou niet echt kennen en begrijpen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good