Glamours daghoroscoop: donderdag 29 augustus

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Het is goed om je even geheel onafhankelijk te voelen, niet alleen maar moeten, maar lekker erop uit met mensen die je nauw aan het hart liggen. Laat alles even los.

Stier

Je komt iemand tegen waar het gevoelsmatig goed mee klikt. Die persoon voelt jouw behoefte goed aan, is het een leuke nieuwe vriendschap of voelt het als meer dan dat?

Kreeft

Je hebt een goed humeur. Je voelt je opgewonden door wat er zoal op jouw pad komt. Je staat behoorlijk in de belangstelling, een gunstige tijd om ook hogerop te komen.

Leeuw

Er is iemand die de baas over jou wil spelen en er toe bereid is om een machtsconflict met jou aan te gaan. Laat je niet provoceren tot ongewenst gedrag.

Maagd

Vandaag kan het echt zo’n dag worden dat jij op de praatstoel zit. ‘t Mooiste zou natuurlijk zijn om dit te delen met jouw geliefde. Je hebt nu zuivere liefdesaandacht nodig.

Weegschaal

Het kan zijn dat jij je geliefde vandaag niet zo goed begrijpt, hij lijkt bij iets belangrijks totaal iets anders te voelen dan jij doet. Zie het niet als een aanval.

Schorpioen

Je staat bekend als iemand die weet wat hij wil op het seksuele vlak. Er is een bepaalde persoon die jou hierin testen wil. Als het geen liefde is, pas er dan mee op.

Boogschutter

Je voelt je betrokken tot iemand die jouw zorg nodig heeft. Met jouw vuur moet het wel lukken om die ander goed te stemmen. Gebruik je passie en enthousiasme.

Steenbok

Je voelt je relaxed vandaag en je wil je door niets en door niemand laten beperken in je ondernemingsdrang. Jij wil vandaag echt iets belangrijks kunnen doen.

Waterman

Er wordt vandaag van jou verwacht dat je wat meer invoelend bent en niet zo reageert vanuit je ratio maar meer vanuit de onderbuik. Dit zal je niet zo gemakkelijk afgaan.

Vissen

Je ergert je aan iemand die je lief hebt, iets voelt niet echt lekker aan. Misschien vind je wel dat deze te egoïstisch is vandaag. Besef dat je nu gevoeliger bent dan anders.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good