Glamours daghoroscoop: vrijdag 30 augustus

Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Vandaag heb je de behoefte aan een krachtige uitwisseling van seksuele energieën. Je wil je, zonder al te veel te hoeven te praten, helemaal kunnen geven aan die ander.

Stier

Je kunt de behoefte voelen om bij iemand, die jij vertrouwt, lekker weg te kruipen omdat je gekoesterd en verzorgd wilt worden. Je wil je zacht en geliefd kunnen voelen.

Tweelingen

Je hebt zin om met je geliefde even weg te zijn van iedereen. Geen stoorzenders of welk ongemak dan ook, alleen jullie tweeën. Zorg dat je op tijd de juiste plannen hebt.

Kreeft

Jij moet per se wat doen en stilzitten is een crime voor jou vandaag. Je wil het avontuur tegemoet, alles in jou roept om actie. Bewaar je energie voor als je vrij bent vanavond.

Leeuw

Wie weet komen er herinneringen op van vroeger toen je vrij en onafhankelijk was. Er is een goede kans dat je dan weer beseft hoe alleen dat was en dat eenzaamheid pijnlijk is.

Maagd

Het is een goede tijd om te werken aan jouw erotische kunsten. Als Maagd ben je namelijk in staat om een meester(es) te worden op dit gebied. Alleen jij hebt zoveel oog voor details.

Weegschaal

Je bent vandaag met iemand met wie het emotioneel goed klikt. Je kunt met fijn met diegene praten, wat voor jou belangrijk is om intiem te zijn. Taal is belangrijk voor jou.

Schorpioen

Je voelt je hartstocht ontwaken. Je hebt zin om je wat uitdagend op te stellen maar je wil dan ook door die ander écht veroverd worden. Geef je liefje de juiste hints.

Boogschutter

Waarschijnlijk voel je je op de één of andere manier geremd door iemand die appelleert aan jouw verantwoordelijkheidsgevoel. Vraag je af waarom je dit voelt.

Steenbok

Jouw liefdesbetuiging vandaag is aanmerkelijk meer fysiek. Je bent niet zo super uitbundig met woorden. Jij bewijst je liefde vooral door je over te geven aan de ander.

Waterman

Je kunt het gevoel hebben dat je te veel geclaimd wordt door iemand die jou lief heeft. Leg je behoefte aan vrijheid aan die persoon uit. Jij hebt ruimte nodig om dichtbij te zijn.

Vissen

Er is iemand die zich zeer betrokken bij jou voelt en bereid is om jou door dik en door dun te steunen. Grijp deze kans aan want je kunt wel wat extra steun en liefde gebruiken.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good