Glamours daghoroscoop: zaterdag 31 augustus

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Het kan zijn dat iemand last heeft van jouw avances en op een wat onderhuidse manier zijn jaloezie op jou afreageert. Zorg vooral dat je tactvol bent.

Stier

De planeet van genot en liefde schijnt weer over jouw teken heen. Een tijd dus om je liefdesleven maar ook het dagelijkse leven te verfraaien mooier en intenser te maken.

Tweelingen

Genoeg wat betreft de moeilijkheden. Ga op pad met iemand waar je onbekommerd plezier mee kunt hebben en met wie het ook echt gelijkwaardig aanvoelt.

Kreeft

Je voelt je heerlijk en optimistisch. Je hebt zin om gekkigheid uit te halen met je lief, doe iets spannends en laat je gevoelens en verlangen de vrije loop nemen.

Leeuw

Je voelt dat iemand iets van jou wil, is het afgunst of juist een heimelijk verlangen? Je weet je niet goed raad met al die aandacht, vraag hulp aan je vriendinnen.

Maagd

Je voelt je energiek en krachtig, je wil je meer dan anders laten gelden. Jouw minnaar zal dit zeker merken, je seksdrift is sterk vandaag en de Maagd wordt een wulpse vrouw.

Weegschaal

Je bruist van de energie. Ga (samen) lekker de hort op, weg van de plaats waar je woont, op zoek naar een aangename dag en een plezierige nacht met een/je geliefde.

Schorpioen

De liefde en romantiek komen meer en meer op jouw pad. Je voelt je mooi en dat straal je ook uit. Dit zal zeker niet onopgemerkt blijven en geniet van deze aandacht

Boogschutter

Wat jou betreft kan het weekend beginnen. Je voelt je opperbest, je straalt kracht en passie uit, je wil vooral lol hebben en zeker niet bezig zijn met werk verplichtingen

Steenbok

Er bestaat een goede kans dat je vanavond, als je er op uitgaat, iemand tegenkomt die jij super-irritant vindt, maar dat maakt die ander nou ook net weer zo leuk.

Waterman

Je kunt iemand tegenkomen die het tegenovergestelde is van hoe jij bent. Je vindt die persoon een opgeblazen kikker, maar het triggert je wel, vooral als hij stellig durft te zijn.

Vissen

Je ziet iemand met een trots uiterlijk bij wie je normaalgesproken denkt ‘die ziet mij toch niet staan’, maar dat is nu toch even anders. Je vindt diens kracht wel uitdagend.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good