Glamours daghoroscoop: maandag 2 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je voelt je minder energiek en strijdbaar, daardoor kun jij je sneller ergeren aan de ander. Richt je energie niet op het negatieve in je naaste omgeving.

Stier

Jij kunt de behoefte hebben aan geestelijke kennis en misschien is het een leuk idee om samen met je vriendinnen een cursus astrologie te gaan doen.

Tweelingen

Soms kun jij een echte twijfelkont zijn, maar als je niet voor jezelf kiest, moet je achteraf niet klagen dat het minder leuk was dan je verwacht had.

Kreeft

Je kunt wat emotioneler zijn dan anders, maar laat je niet meeslepen door iemand die teveel op jouw gevoel inwerkt, wees voorzichtig. Richt je op mooie zaken.

Leeuw

Je werkomgeving is jou even tot last, maar dat zal ruimschoots gecompenseerd worden door de leuke contacten die je nu kunt gaan leggen.

Maagd

Je voelt je minder geremd en je hebt de behoefte om vandaag jouw verlangens en behoeftes eens lekker uit te leven. Zorg voor quality-time.

Weegschaal

Het kan niet elke dag feest zijn dus neem wat gas terug en besteed aandacht aan je gezondheid. Maar bovenal zorg, dat er ook rust in jezelf aanwezig is.

Schorpioen

Dit wordt zo’n dag waarop alles kloppend kan zijn. Zorg dat je met iemand bent om wie je echt geeft en je liefde mee kunt delen, want dat is wat je nu nodig hebt.

Boogschutter

Je voelt je overtuigd van jouw kunnen en je wil vooral indruk maken op je omgeving. Ga niet te veel lopen showen, dat zet kwaad bloed. Wees wat nederiger.

Steenbok

Laat je vandaag meeslepen door het enthousiasme van iemand uit jouw omgeving. Doe iets ondeugends en laat je verrassen door nieuwe ervaringen.

Waterman

Deze dag zou zomaar de hele tijd in het teken van plichten kunnen staan. Let op dat je je gevoelens niet weg eet of drinkt, doe wat je moet doen.

Vissen

Leg wat nieuwe contacten via internet, laat niet het achterste van je tong zien, maar kijk eerst wat die anderen te bieden hebben. Al is het maar voor de fun.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good