Martien Meiland gesprek van de dag na Jinek-optreden

Het publiek gierde het uit

Event,
YouTube

Niemand minder dan Martien Meiland schoof gisteravond aan in Jinek. Hij wist het publiek, hoe kan het ook anders, meteen voor zich te winnen met zijn geweldige oneliners.

Martien Meiland te gast bij Eva Jinek

De goedlachse Martien zagen we eerder in het programma ‘Ik vertrek’, waarna een eigen serie, Chateau Meiland, volgde. Martien en zijn vrouw Erica runnen hierin een bed & breakfast in een Frans kasteel die tot eind 2020 is volgeboekt. Ze zijn dus behoorlijk druk. Daarom laat hij weten dat ze het in de toekomst over een heel andere boeg zullen gooien. "Drie weken werken, dan een week dicht. Anders kunnen ze me in een gesticht stoppen." In no-time was heel tv-kijkend Nederland gecharmeerd van hem en zijn gezin. Hun wereld staat nu op de kop, na de succesvolle programma’s. Martien laat weten wat voor impact het succes op hen heeft gehad én over zijn Televizier-nominatie (nou ja, bijna dan).

Voor de onderscheiding zijn 25 programma’s in de race. Twintig daarvan werden in voorrondes geselecteerd door het publiek, de overige vijf kregen een wildcard van de organisatie. Onder meer Chateau Meiland (SBS6), De luizenmoeder (AVROTROS), Heel Holland bakt (Omroep MAX) en Jinek (KRO-NCRV) dingen mee naar de prijs, schrijft het AD. "Ongelofelijk, wie heeft ooit kunnen bedenken dat wij genomineerd zijn voor die ring? Ik zou zelf stemmen op, hoe heet dat programma ook alweer? De Beste Zangers, dat vind ik een heel leuk programma. Dat zijn mensen die gaan zingen in een heel ander genre, dat vind ik boeiend. Leuke tv," aldus Martien. Hij is ook al zijn overwinningsspeech al te oefenen. "Meid, dat doe ik dan vlak voor ik ga slapen. Dan zit ik helemaal te bedenken wat ik dan zou zeggen."

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good