Glamours daghoroscoop: dinsdag 3 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je kunt vandaag gefascineerd raken door iemand die in eerste instantie fragiel en zwak over komt, dat triggert jou. Deze persoon is sterk op een geheel andere manier.

Stier

De liefdesplaneet staat weer gunstig en het is nu tijd om te gaan genieten van het liefdesleven. Voor singles is dit een mooie tijd om een goed en mooi mens te ontmoeten.

Tweelingen

Wees vanavond extra attent naar je vrienden. Geef complimentjes en laat hen blijken dat jij echt om ze geeft, maar ook dat zij nu even met leuke plannetjes moeten komen.

Kreeft

Soms moet je voor jezelf opkomen, of je dat nu leuk vindt of niet. Vandaag kan het een dag zijn waarop je flink je mannetje moet staan. Je bent er sterk genoeg voor.

Leeuw

Je vrienden en familie zijn graag bij jou dus maak daarom juist nu tijd voor hen. Het zorgt dat jullie relatie op een goede en gezellige manier wordt gevoed.

Maagd

Juist in deze nacht komt jouw oerkracht weer terug en dat betekent dat jij je geheel over kunt geven aan de wereld van passie en genot. Ga hiervoor en geniet.

Weegschaal

Er kan vandaag veel aan je gevraagd worden en besef dat je niet zo stevig in je schoenen staat qua energie. Pak die zaken op waarvan je weet dat je ze aan kunt.

Schorpioen

Soms is ‘t goed om terug te kijken en te constateren hoever je het al geschopt hebt in je leven. Het geeft het inzicht dat je weet wat je waard bent voor een ander.

Boogschutter

Je kunt vandaag wat gezeur krijgen van je ouders of anderen met autoriteit. Laat je niet gek maken en wees wat inschikkelijk, het mes snijdt altijd aan twee kanten.

Steenbok

Je moet van alles maar je weet precies hoe je de dingen tot een minimum kunt beperken zodat je gefocust kunt blijven op de fijne dingen van het leven.

Waterman

Je voelt je aan de ene kant goed maar je energielevel is laag en dat maakt dat je wat sneller prikkelbaar zult zijn. Word niet te rationeel, dat maakt je wat koud in het contact.

Vissen

Je kunt je vandaag wat afsluiten van de wereld en alleen gericht zijn op wat jij prettig vindt. Blijf daarnaast ook contactueel met je geliefden en vriendinnen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good