Glamours daghoroscoop: donderdag 5 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Mensen moeten nu niet te emotioneel op jou reageren, want dan krijg jij het gevoel alsof je vuur gedoofd wordt. Je hebt juist mensen nodig die jou enthousiasmeren.

Stier

Er kan een moment op deze dag zijn dat je door iets opgewonden raakt en wat herinneringen aan vroeger oproept. Word je er onzeker van of juist sterk?

Tweelingen

Iemand hoeft vandaag maar met een leuk plan te komen en jij bent erbij. Je hebt zin om van alles mee te maken en onbekommerd te zijn. Dat vuurtje heb je nu nodig.

Kreeft

Jij bent vanavond in staat om een gezellige sfeer te creëren waarin je je geliefde bijpraat en deze tactvol versiert om er een liefdevolle spannende avond van te maken.

Leeuw

Jouw charmante uitstraling zorgt ervoor dat er hongerige blikken jouw kant op komen en jij weet precies wat je moet doen om hen te bespelen en van je af te laten glijden.

Maagd

Je komt soms in deze tijd wat te krachtig over, maar goed je hebt dan ook wel wat in te halen. Maar let op want hierdoor kun je wat minder tactvol zijn.

Weegschaal

Maak er een rustige avond je van. Neem wat tijd om alleen te zijn en alles even te laten bezinken van de afgelopen periode. Dat zal je emotioneel goed doen.

Schorpioen

Jij voelt je geheel één met jezelf waardoor je zeer rustig bent en je zeer geconcentreerd op jouw doelen kunt richten. Op het sociale vlak kun je nu piekeren.

Boogschutter

Jij hunkert gewoonweg naar prettig samenzijn met je geliefden, maar je voelt je ietwat verlegen. Het kan lijken alsof jij je zelfvertrouwen enigszins kwijt bent.

Steenbok

Wacht niet teveel af wat de ander voor jou kan doen, soms moet je je nek uitsteken en laten zien waar jouw verlangens liggen. Je kunt jezelf nu heel goed presenteren.

Waterman

Je kunt wat oude shit van jezelf tegenkomen en wel in die zin, dat het soms voor jou lastig is om je gevoelens onder woorden te brengen. Ga het aan.

Vissen

Wat jij nodig hebt, is een lief die jou echt aanvoelt en jou net dat zetje geeft om er een leuke en fijne dag van te maken. Soms heb je gewoon wat extra steun nodig.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good