Glamours daghoroscoop: vrijdag 6 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je kunt vandaag iemand tegenkomen die het jou knap lastig maakt waardoor jij behoorlijk kunt gaan stomen. Kijk eerst naar binnen en vraag je af hoe dit komt.

Stier

Vandaag wil je niet alleen opgewonden raken, je wilt je lustgevoelens ook beantwoord zien. Jij snakt dan ook naar een flinke vrijpartij, neem het initiatief.

Tweelingen

Misschien is het een goed plan dat je je wereld vandaag wat klein houdt en alleen optrekt met mensen die jou begrijpen. Zo kan het een relaxte dag worden.

Kreeft

Je kunt in de loop van de dag steeds meer zin hebben in seks. Eén aanraking, één woord en jij staat in brand. Laat je blussen en geniet ervan.

Leeuw

Jij bent in staat om jouw liefje een geweldige avond te bezorgen. Je voelt hem/haar feilloos aan waardoor er een mooie sfeervolle avond en nacht kan ontstaan.

Maagd

Dit kan een leuke feestdag worden. Je voelt je prima en alles lijkt o.k., je staat open voor iedereen zolang men maar relaxet is. Je kunt nu zeer liefdevol zijn.

Weegschaal

Dit is een goede avond om een leuke date te organiseren. Je bent in een aanstekelijke bui en je weet de boel goed te entertainen, gebruik je natuurlijke charme.

Schorpioen

Jij verlangt naar een fijne omgeving en liefde, maar houdt er rekening mee dat de meeste mensen om jou heen in een andere bui zitten. Zoek een vertrouwde omgeving op.

Boogschutter

Maak van je hart geen moordkuil want het gaat er tenslotte ook om dat jij je geliefde moet kunnen vertrouwen. Laat dus je onzekerheden zien en praat erover.

Steenbok

Dit is een goede avond om onder de mensen te zijn. Jij wilt kleppen en geen moeilijke gesprekken maar vooral veel lachen en gezelligheid, en liefde als het slotstuk.

Waterman

Al kun je soms te recht door zee zijn en je iets te direct uiten, durf kwetsbaar te zijn en laat zien dat je ook rekening wilt houden met gevoeligheden van anderen.

Vissen

Zorg dat je vanavond even helemaal los kunt gaan. Nergens verantwoordelijk voor zijn en gewoonweg vrij en onbezonnen plezier, geeft je een avond om nooit te vergeten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good