Glamours daghoroscoop: maandag 9 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Dit wordt waarschijnlijk geen vrolijke dag. Zorg ervoor dat je je niet afreageert op een geliefde. In plaats daarvan kun je alle ergernissen uit je lijf sporten.

Stier

Je kunt je wat vervreemd voelen van de mensen om je heen. Als je meegaat op hun stroomt, begrijp je beter wat zij denken. Misschien levert het nieuwe inzichten op.

Tweelingen

Vandaag is niet echt feestelijk, dus doe het vanavond rustig aan. Kijk een mooie film, neem een drankje en kruip lekker tegen iemand aan. Creëer een knusse en gezellige sfeer.

Kreeft

Jij loopt rond met vlinders in je buik en dat maakt de mensen om jou heen nieuwsgierig. Pas op voor de gieren en zorg dat je je gevoelens ook veilig stelt.

Leeuw

Je kunt je wat in jezelf opgesloten voelen waardoor er een afstand tussen jou en anderen ontstaat. Het enige wat je hoeft te doen is gas terugnemen, meer niet!

Maagd

Je kunt in deze tijd veel voor elkaar krijgen. Daarom is het ook een uitstekende periode om je liefdesleven te verstevigen, te intensiveren of een nieuwe te beginnen.

Weegschaal

Dit kan een emotionele dag worden, waarin je het gevoel krijgt dat de mensen om jou heen wel heel vaak een beroep op jou doen. Durf grenzen te stellen en zegt soms gewoon nee.

Schorpioen

Jij hebt behoefte aan harmonie thuis en geen gekibbel over onbelangrijke zaken. Je samen echt één kunnen voelen met een geliefde, dat is jouw doel voor vandaag.

Boogschutter

Jij hecht waarde aan het grotere geheel zien. Deze week kun je wat allergisch zijn voor mensen die kleine dingen belangrijk vinden.

Steenbok

Trek er vandaag even alleen op uit en geniet van het buiten zijn. Laat alles van je afglijden en voel je één met de natuur, hierdoor kom je weer dichtbij je éigen natuur terecht.

Waterman

Maak het vanavond gezellig aan tafel en zorg dat je wat bij kunt kletsen zonder dat het over al te moeilijk onderwerpen gaat. Zorg voor een relaxavondje waarin je fijn samen kunt zijn.

Vissen

Vandaag is niet echt de dag van hoge pieken. Je hebt eigenlijk geen zin in verplichtingen, maar je moet de draad toch weer oppakken. Doe wat je moet doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good