Glamours daghoroscoop: donderdag 12 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Dit wordt een dag van hard werken, vooral op het emotionele vlak. Maak niet overal een grapje van, maar probeer open en zacht te blijven zodat de sfeer goed blijft.

Stier

Voor jou is het belangrijk dat je in de liefde lijfelijk kan voelen hoe het tussen jullie ervoor staat, dus laat je liefde zien. Wees die zinderende Venus die als geen ander kan verleiden.

Tweelingen

Knal je gedachtes eruit, het lucht op en daarbij geeft het je de ruimte om toe te komen aan geweldige ‘goed-maak-seks’ Waarschijnlijk krop je al te lang je gevoelens op.

Kreeft

Jij kan wat heibel hebben met collega’s of mensen waar je dagelijks mee optrekt. Het kan voor beide partijen lastig zijn om de eigen gedachten over elkaar los te laten.

Leeuw

Jouw liefje is waarschijnlijk in een heel romantische bui dus geef je lief de ruimte om zijn/haar gevoelens van affectie te uiten. Zo kan deze jou een fijne energie boost geven.

Maagd

Je voelt je goed en bemind, je krijgt de aandacht waar je behoefte aan hebt. Geniet van de liefde die je krijgt.

Weegschaal

Jouw geliefde kan het gevoel hebben dat jij je wat te rationeel opstelt dus wees teder en luister met je hart in plaats van met je verstand. Sta open voor wat het oproept aan eigen gevoelens.

Schorpioen

Je bent in een sentimentele bui en het liefst zou je tegen je liefje aankruipen en je hunkering omzetten in daden. Zend de juiste signalen uit naar die ander en kijk wat het oplevert.

Boogschutter

Waarschijnlijk is jouw geliefde vandaag romantischer dan jij. Jij wilt eropuit en plezier maken maar jouw liefje wilt dicht bij jou zijn. In deze hectische tijd is dat misschien wel goed.

Steenbok

Als het goed is hoor jij de vogels nu weer zingen en schijnt jouw zon. Jij bent de liefde nu en reken maar dat dit niet onopvallend blijft, geniet van de warme aandacht.

Waterman

Je geniet vandaag van de energie en het doorzettingsvermogen van je liefje en je laat je graag door hem op sleeptouw nemen. Het kan heerlijk zijn om niets te hoeven te doen.

Vissen

Vandaag ben je sensitief en erg gevoelig voor de sfeer van de ander. Laat nare dingen van de anderen niet toe en voel je niet verplicht om anderen te helpen in deze tijd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good