Glamours daghoroscoop: vrijdag 13 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je zult vandaag de behoefte voelen om een lang en goed gesprek te voeren met je geliefde. Zorg daarom dat de ambiance daarvoor op orde is en creëer een fijne vertrouwde sfeer.

Stier

Zorg dat je niet in een lastig gesprek terecht komt waarin jij overdonderd wordt door de snelheid van die ander. Jij bivakkeert in heel andere sferen. Richt je op de liefde.

Tweelingen

Als het goed is, is de lucht enigszins geklaard, dus zorg dat je samen met je lief fijne dingen gaat doen en gericht blijft op elkaar. Anders is het tijd om een leuk iemand te zoeken.

Kreeft

Dit moet een feestavond worden, stoor je niet aan de anderen. Geniet van het leven zoals het nu naar je toekomt. Koester datgene wat je hebt en plavei de weg voor een mooie toekomst.

Leeuw

In de loop van de avond kun je in verhitte discussie komen met je geliefde. Let er wel op dat je allebei opbouwend blijft. Zorg dat je niet uit vermoeidheid de baas wilt gaan spelen.

Maagd

Zorg dat je in de loop van de avond niet geïrriteerd raakt doordat die ander iets anders wil doen dan jij. Blijf flexibel, je zit goed genoeg in je vel om enigszins over de brug te komen.

Weegschaal

Gelukkig zijn de mindere dagen nu even weer voorbij en hoef je niet meer op je tenen te lopen. Neem daarom iemand die je lief hebt mee uit en maak er een bonte avond van.

Schorpioen

Zorg dat je niet onnodig ruzie krijgt want dat hangt een beetje in de lucht. Sta daarom niet teveel op je strepen, blijf vooral mild want dat zorgt ervoor dat je niet dicht klapt.

Boogschutter

Vandaag kun je in verhitte gesprekken terechtkomen waarin je alles open en eerlijk tegen de ander wilt kunnen zeggen. Let op dat je je emoties de baas blijft in deze situaties.

Steenbok

Er kan vanavond ‘n kleine barst ontstaan in de mooie wereld waarin je leeft. Zorg dat je tactisch en begripvol reageert en dan waait ‘t zo over en eindigt de avond alsnog harmonieus.

Waterman

Vandaag kun jij in de kroeg of bij vrienden in het middelpunt van de belangstelling staan omdat je bruist van de ideeën. Je komt weer even echt lekker in je vel te zitten.

Vissen

Je bent wat dromerig vandaag. Je wilt gewoon lekker relaxed samen zijn en je verbonden voelen, veilig wanen in de armen van een geliefde. Houd het daarbij als dat kan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good