Glamours daghoroscoop: zaterdag 14 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Het is misschien tijd voor een stevige stoeipartij. Het helpt je om wat uit je dip te komen.

Stier

Emotioneel voel je de behoefte dat de ander jou verovert en jou langzaamaan kneedt en streelt tot ongekende hoogtes

Tweelingen

Waarschijnlijk ben je wat meer naar binnen gericht de laatste tijd en heb je vooral de behoefte aan geborgenheid. Jij verlangt naar tederheid en stabiliteit in de liefde.

Kreeft

Je moet erop uit, maar je hebt er niet bepaald veel zin in. Zorg hoe dan ook dat je je irritaties niet teveel afreageert op de ander. Ga iets doen wat ontspant en puur fysiek is.

Leeuw

Doe iets impulsiefs, iets onverwachts waarmee jij jouw liefje geheel in de picture zet en daardoor geniet van alles wat jij te geven hebt. Maak er een feestdag van.

Maagd

Ga de stad in en verwen jezelf. Je bent vandaag niet zo in de stemming om lange gesprekken te voeren, je wilt simpelweg gelukkig zijn en genieten van je dierbaren.

Weegschaal

Tip voor als het regent: Kruip samen met een geliefde onder de wol en bemin elkaar, geniet van het nakletsen met een goed glas wijn en een heerlijke exotische maaltijd.

Schorpioen

Je hebt niet echt zin om eropuit te trekken, want je kunt je enigszins moe voelen en als dat echt zo is, blijf dan gewoon lekker thuis en nodig mensen uit die je lief hebt.

Boogschutter

Je barst van de ideeën en energie dus trek er samen met je geliefde en vrienden op uit maar let wel een beetje op dat de anderen jouw tempo ook bij kunnen houden.

Steenbok

Jouw liefdesleven moet wel in bloei staan of op zijn minst in de kiem. Dus zorg dat je alles aan jouw geliefde geeft wat je in huis hebt of aan degene die je wilt veroveren.

Waterman

Je hebt de behoefte om met je geliefde onder de mensen te komen, positieve energie op te doen. Je wilt even uit de dagelijkse sfeer kunnen breken en genieten van het leven.

Vissen

Dit zou een drukke dag kunnen worden die vol gepland staat met activiteiten. Raak er niet te geïrriteerd door en regel dat je in de avond lekker niets hoeft te doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good