Deze passionele foto is het bewijs dat Lily-Rose Depp en Timothée Chalamet echt een stel zijn

Een foto van de twee terwijl ze passioneel zoenend gespot werden gaat het hele internet over.

"The King" Red Carpet - The 76th Venice Film Festival
Alessandra Benedetti - CorbisGetty Images

Al enige tijd gaan er geruchten rond dat Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp een koppel zouden zijn. Het idee dat de charmante Call Me by Your Name-acteur en de dochter van de sprankelende Vanessa Paradis en Johnny Depp een stelletje zouden zijn, leek een ware match made in heaven. Nu is er een zwoele foto opgedoken van de twee waarbij het dan nu eindelijk bevestigd kan worden.

Passionele zoen

De 20-jarige Lily en de 23-jarige Timothée werden samen gespot op een jacht tijdens een romantische vakantie op het Italiaanse eiland Capri. Een kiekje van het koppel werd vastgelegd, waar Lily haar vriend met een overvloed aan passie vol op de mond zoent.

Er is iets moois aan de onschuld van het stel, waar ze kussen alsof niemand kijkt, terwijl in feite, de hele wereld er getuigen van is. Het internet gaat los over dit passionele moment, wat leidt tot de meest hilarische reacties. Het koppel is binnenkort te zien in hun eerste gezamenlijke film genaamd The King, waar naar verluidt de vonk tussen de twee is overgeslagen. Zo werd het paar eerder gezamenlijk gespot op de rode loper van het Venetië Filmfestival.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good