Glamours daghoroscoop: maandag 16 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je kunt je wat vervreemd voelen van de mensen om je heen en het beste is dat je meegaat op hun stroom zodat je begrijpt wat zij denken. Zonder je niet teveel af.

Stier

Er breekt een wat ontnuchterende tijd aan, eentje van plichten en verantwoordelijkheden. Het goede nieuws is dat je de energie hebt om er tegenaan te gaan.

Tweelingen

Neem iets liefs mee voor je liefje en laat zien dat jij, ondanks dat je niet honderd procent in je vel zit, wel van deze persoon houdt. Een goede opmars voor een fijne avond samen.

Kreeft

Je kunt er de pest in hebben. Je hebt er genoeg van dat alles niet zo loopt als jij zou willen. Steek juist nu energie in je sociale leven, het werpt heus zijn vruchten af.

Leeuw

Vandaag is niet echt de dag van hoge pieken. Je hebt eigenlijk geen zin in verplichtingen maar goed, je moet de draad toch weer oppakken. Doe wat je moet doen.

Maagd

Vanaf vandaag breekt er een andere tijd voor je aan. Je zult merken dat je voor alles wat meer moeite moet doen. Maar als het goed is, heb jij de afgelopen tijd veel geïnvesteerd in je liefdesleven.

Weegschaal

Er gaan fijne tijden aanbreken voor jou. Het twijfelen aan alles gaat verdwijnen, je weet weer precies waar je voor staat en wat je verlangens zijn. Dit maakt je wat zelfverzekerder.

Schorpioen

Hoewel je niet zo spraakzaam bent, praat jij toch vooral door je sensuele lichaamshouding. Maak de anderen niet te gek! Een Schorpioen heeft vaak al van nature een seksuele uitstraling.

Boogschutter

Je kunt een wat naar onderbuikgevoel hebben en het doet er niet toe of het waar is of niet. Praat het van je af want het is een tijd waarin je je niet meer even gemakkelijk afstemt op de anderen.

Steenbok

Vandaag kun je vooral last krijgen van vrouwen omdat deze vinden dat jij onduidelijke boodschappen uitzendt naar hen. Daarbij kunnen ze je nu wat bazig vinden.

Waterman

Het kan zijn dat je vandaag heel wat tegenwerking krijgt. Ga niet uit de hoogte lopen doen maar kijk ook naar je eigen gedrag, soms is het voor jou lastig een ander gelijk aan te voelen.

Vissen

Ga nog geen grote beslissingen nemen of heel zware klussen doen, hierdoor houd je jouw energie op het goede pijl en rust je uit. Zodra de tijd rijp is weet je heus wat je wilt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good