Glamours daghoroscoop: dinsdag 17 september

Benieuwd wat de sterren voor jouw in petto hebben?

Games,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Wees vanavond extra attent naar je geliefde. Geef complimentjes en laat deze blijken dat jij echt wel ziet wat hij of zij allemaal doet. Zo zet je de deur naar de ander open.

Stier

Door je wat onzekere houding, kun je ruzie krijgen met mensen die je lief hebt. Vraag je af of er dingen zijn die anders kunnen. Als het antwoord ja is, doe het en zo niet herpak je dan.

Tweelingen

Als het goed is, voel jij weer iets tintelen in jou. Langzaamaan komt jouw nieuwsgierigheid en dadendrang weer tevoorschijn, vanaf nu breekt er een fijnere tijd aan.

Kreeft

Soms helpen voor jou woorden niet om je met een ander emotioneel verbonden te voelen. Dan wil je liever een goede knuffel of omhelzing waardoor je voelt dat het goed zit.

Leeuw

Natuurlijk kan het niet altijd spannend zijn, maar laat vandaag je liefje door een complimentje of een zachte streling weten dat je van hem houdt en dat het goed zo is.

Maagd

Soms is het goed om samen terug te kijken en te constateren hoever je het samen al geschopt hebt en welke goede dingen er zijn gerealiseerd. Dit geeft houvast.

Weegschaal

Ga vandaag eerst eens goed sporten zodat je de rest van de avond heerlijk ontspannen en lekker loom bij je geliefde of vrienden kunt zijn en voelt dat je even helemaal niets hoeft.

Schorpioen

Je kunt vandaag wat introvert zijn waardoor je het lastig vindt om dát wat je voelt voor je liefje, ook onder woorden te brengen. Er breekt voor jou hierin een rustigere tijd aan.

Boogschutter

Sms, app wat vriendinnen om gezellig bij jou te komen eten. Creëer een leuke ontspannen avond waarin gelachen en gediscussieerd kan worden en waaraan je je wat op kunt laden.

Steenbok

Je houdt er niet zo van wanneer iemand gelijk heel emotioneel tegen jou doet en van jou verwacht dat je daar open voor staat. Word niet te afstandelijk als dit toch gebeurt vandaag.

Waterman

Het wordt een aangename tijd voor jou, de liefdesplaneet straalt weer over jouw teken. Een goede tijd om je liefdesleven voller en mooier te maken. Aan de slag dus.

Vissen

Ga iets leuks voor jezelf doen en maak er een ontspannen avond van. Zorg dat je zowel geestelijk als fysiek even bij kunt tanken. Blijf weg van moeilijke mensen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good