Glamours daghoroscoop: woensdag 18 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Ipad, Electronics, Technology, Illustration, Gadget, Electronic device, Design, Font, Graphic design, Games,
Sandra de kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je kunt je vandaag behoorlijk kwaad maken dus als iemand jou in de weg zit, kan die er van langs krijgen. Probeer deze energie er uit te werken door iets zoals fitness te doen.

Stier

Je kunt wat timide zijn vandaag en de anderen teveel de kans geven om over jouw grenzen te gaan. Houd je niet te afzijdig maar laat je mening horen en sta ervoor.

Tweelingen

Jouw week kan niet meer stuk. Veel op het liefdesvlak lukt je gewoon. Maar ja, met zo’n sprankelende uitstraling is dat ook niet moeilijk nu je weer lekker in je vel zit.

Kreeft

Je mijmert wat over je verleden en als het goed is voel je je nu rijk, ook al kun je dat niet direct onder woorden brengen. Voelt het toch anders, maak dan een plan om je leven te verbeteren.

Leeuw

Je komt weer wat uit de grauwe sluier van de laatste tijd. Je voelt je mentaal vlotter en maakt ook weer gemakkelijker contact. Het wordt tijd om weer wat nieuwe wegen in te slaan.

Maagd

Je uitstraling is heftiger en met je analytisch oog ben je in staat om elk detail van die ander te zien, zonder dat deze het in de gaten heeft. Zorg wel dat je mild blijft.

Weegschaal

Je kunt vandaag de wereld wat door een roze bril zien. Je bent er niet helemaal bij. Dit maakt je vatbaar voor kleine ongelukjes, blijf wel opletten ook voor vervelende mensen.

Schorpioen

Dit is een goede dag om met je vriendinnen samen leuke dingen te doen. Je bent in een aanstekelijke bui en je weet de boel goed te entertainen zolang de sfeer maar luchtig blijft.

Boogschutter

Durf vannacht zacht en meegaand te wezen. Ga niet teveel in je hoofd zitten maar geniet van wat je elkaar nu kunt geven. Laat de ander nu eens het voortouw nemen.

Steenbok

Je bent wat sneller geprikkeld omdat je wat moeite kunt hebben om je grenzen aan te geven. Je hebt eigenlijk geen zin in je verplichtingen. Maak tijd voor leuke dingen.

Waterman

Als Waterman ben je natuurlijk gek op spelletjes. Dus wat kun je beter doen, in deze al donker wordende avonden, dan spelletjes met je vaste vriendenkring thuis?

Vissen

Je kunt wat vermoeid zijn en dat maakt dat je het liefst in de watten gelegd zou worden door jouw partner of vriendinnen. Steun vragen mag altijd en is gezond!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good