Glamours daghoroscoop: donderdag 19 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Het is een dag om met je vriendinnen op te trekken, geheimen uit te wisselen en ideeën op te doen van wat er zo allemaal mogelijk is om ook je eigen ondeugende dingen te kunnen ondernemen.

Stier

Pak vandaag die zaken op waar je energie en doorzettingsvermogen voor nodig hebt. Jij bent nu in staat om alles wat je ook maar oppakt, werkelijk goed af te leveren.

Tweelingen

Jij moet er niet op uit willen, maar een mooi boek gaan lezen dat jou meevoert in de momenten die jouw levendige fantasie aanspreken. Ga op reis naar nieuwe ideeën.

Kreeft

Je kunt het gevoel hebben dat je teveel moet doen en dat komt omdat jouw natuur niet parallel loopt aan de energie van het nee zeggen. Geef je grenzen aan.

Leeuw

Je kunt wat gevoeliger zijn dan anders en vandaar dat je de behoefte zult voelen om fijne gesprekken te voeren. Zoek dit niet bij mensen die jou niet geheel mogen!

Maagd

Je kunt wat op slot zitten waardoor je wat moeilijk communiceert vandaag. Probeer in ieder geval zo objectief mogelijk te blijven en reageer vooral niet te fel op pietluttigheden.

Weegschaal

Vandaag kan het zijn dat je je enigszins gefrustreerd voelt omdat je je liefdesgevoelens niet direct kwijt kunt. Word niet ongeduldig, een dag duurt lang genoeg.

Schorpioen

Je gaat zo gemakkelijk door het leven dat je belangrijke zaken kunt vergeten. Wees hier alert op want anders komt het straks alsnog op je bordje. Gemakzucht kan niet meer.

Boogschutter

Jij voelt dat je aan bepaalde emotionele verplichtingen moet voldoen en dat roept bij jou meestal irritaties op, zeker nu je niet zo lekker in je vel zit en snel geërgerd kunt zijn.

Steenbok

Wat jij nodig hebt van je partner is een goede knuffel en een massage. Meestal word jij weer zacht als je de ander werkelijk kunt voelen. Zeker nu je mentaal wat stiller bent.

Waterman

Nodig weer eens wat familie uit, ook die van je geliefde want tenslotte hoor je ook in deze tradities je tijd en energie te steken ondanks dat je het soms onzin vindt.

Vissen

Je verlangt naar mooie vervlogen tijden en het enige wat je maar hoeft te doen is de ambiance waar te maken zodat die romantiek terug is. Creëer jouw sfeertje van intimiteit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good