Glamours daghoroscoop: zaterdag 21 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je kunt je wat onzeker voelen en bent nu wat meer timide dan anders. Laat je daarom lekker masseren door je geliefde, soms is een aanraking een groter gebaar dan mooie woorden.

Stier

Trek je terug met je liefje, bemin elkaar, voed elkander met liefde en zorg zo dat de wereld om je heen even stilstaat. Maak van dit weekend een feestje voor jou en je geliefde.

Tweelingen

Het is voor de Tweeling een wat moeilijke tijd, houd je wereld klein en zorg dat je niet onnodig in moeilijke gesprekken terechtkomt. Na dit weekend wordt alles beter.

Kreeft

Voor jou moet er eerst op het emotionele vlak een goede sfeer ontstaan om je te kunnen geven maar dat begrijpt jouw liefje misschien vannacht niet zo. Zend de juiste signalen uit.

Leeuw

Ga er samen met je vrienden en je geliefde op uit. Geniet nog even van het mooie weer en maak er een bruisende dag van die je voldoende energie oplevert voor een opwindende nacht.

Maagd

Zorg dat je in dit weekend nog alles uit de kast haalt om het leven en de liefde te vieren. Vanaf maandag verandert er het één en ander voor jou en dan moet je teren op wat je nu beleefd hebt.

Weegschaal

Soms moet je niet alles uit willen leggen maar het gewoon doen, erop vertrouwend dat je lief er alles aan doet om te zorgen dat jij het ook fijn hebt.

Schorpioen

Je kunt vandaag wat melancholiek zijn waardoor je de kriebels in je buik kunt voelen net als toen je je/een liefje voor het eerst lief had. Vier vandaag de liefde opnieuw.

Boogschutter

Soms moet je niet alles uit willen leggen maar het gewoon doen erop vertrouwend dat je lief of anderen er alles aan doet om te zorgen dat jij het ook fijn hebt.

Steenbok

Je zou bereid zijn, in de fijngevoelige bui die je nu hebt, om jezelf geheel opzij te zetten als je maar ziet dat die ander gelukkig is. Als het goed is vindt jouw liefje dit niet nodig.

Waterman

Hopelijk heb je geen kater want dit is een goede dag om er samen even tussenuit te piepen. Ongeacht wat je nog zou moeten doen, trek er met een lief er op uit.

Vissen

Je kunt jezelf vandaag een beetje tegenkomen omdat je je enigszins kunt hebben uitgeput de afgelopen tijd. Zorg goed voor jezelf en neem je rustpunten op tijd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good