Glamours daghoroscoop: zondag 22 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Technology, Animation, Electronic device, Recreation, Graphic design, Ipad,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Zoek vandaag iets spannends en uitputtends op, zodat je echt diep kunt gaan en zo voelt waar je krachten liggen. Even puur alleen fysiek bezig zijn, dat brengt een Ram dicht bij zichzelf.

Stier

Jij bent zacht en meegaand en voor jou geldt vooral dat jouw liefje jou ziet als een heerlijk lustobject waaraan gesnoept mag worden. Geniet van de erotiek die zo bij Stier hoort.

Tweelingen

Jij kunt je wat alleen en opgesloten voelen waardoor je wat introvert over komt. Laat je door je vriendinnen of geliefde naar iets leuks mee op sleeptouw nemen.

Kreeft

‘Cocoonen’, dat is wat jij het liefst zou doen. Met een/je minnaar in een warm bad of een warm bed, goede muziek, een boek en weg met de grauwe wereld. Genieten in het klein.

Leeuw

Je hebt de behoefte aan een rustige avond waarin je je lekker kunt relaxen, het liefst met een lief waar je tegenaan kunt kruipen en bij wie jij je goed kan voelen bij het niets-doen.

Maagd

Zorg dat je met je geliefden bent, geef een feest en maak het voor hen die je lief hebt gezellig. Laat even alle verplichting voor wat ze zijn en vul je hart met vriendschap en liefde.

Weegschaal

Voor jou is het soms noodzakelijk om passievolle en directe seks te hebben, zodat je niet teveel na gaat denken over wat je zou moeten doen om weer dichter bij elkaar te zijn.

Schorpioen

Je kunt je wat ongeremd voelen en daarom gewoon doen waar je zin in hebt. Zorg dat je je verantwoordelijkheden en/of plichten niet vergeet als die er zijn tenminste.

Boogschutter

Voor jou is het soms noodzakelijk om even je hart te luchten en direct te uiten wat je op je hart hebt liggen. Weet wel dat je nu zeer scherp en vurig over kan komen.

Steenbok

Jij verlangt naar een fijne omgeving en liefde, maar houd er rekening mee dat de meeste mensen om jou heen in een andere bui zitten. Zorg dat je je omringt met dierbaren.

Waterman

Pak je tas in en ga vandaag met je lief even weg. Dus geen familie of vrienden maar gewoon fijn samen zijn op een plek waar niemand jullie kent en close kun zijn.

Vissen

Het is voor jou een tijd om wat meer naar binnen gericht te zijn. Kijk waar je staat en of je tevreden bent met je liefdesleven, je vriendschappen en maatschappelijk en sociaal leven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good