Kruidvat komt met unicorn kruidnoten

Wij weten wat jij gaat eten

unicorn-pepernoten-kruidvat
sara_winterGetty Images

Schrik je je een ongeluk van de speculaas, taaitaaipoppen en kruidnoten die alweer in de winkel liggen en wil je er nog even niet aan beginnen? Think again. Kruidvat heeft namelijk een nieuwe kruidnoot bedacht die je zeker wilt proberen, en wel zo snel mogelijk.

Deze unicorn kruidnoten van Kruidvat wil je zeker proberen

Unicorn kruidnoten zijn nieuwste creatie van de winkel. Het zijn eigenlijk gewoon de knapperige kruidnoten zoals je ze kent, maar dan ondergedompeld in romige melkchocolade en afgemaakt met een knapperig suikerlaagje. Het suikerlaagje om de kruidnoten is er in verschillende kleuren, geheel in unicorn stijl. Een zak van ongeveer 250 gram kost €1,59 en is in de winkel én online verkrijgbaar.

Naast de unicorn kruidnoten verkoopt de winkel ook een karamel zeezout en een chocolade variant. Die zijn ook zeker de moeite waard om te proberen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good