Zo kun je nu jouw Hyves-profiel terugvinden

Is that me?

hyves-profiel-terugvinden
Christian VierigGetty Images

Bijna iedereen heeft vroeger een Hyves-profiel gehad. Tussen 2004 en 2013 was het platform razend populair en hadden maar liefst tien miljoen Nederlanders een profiel. Dankzij de opkomst van Facebook zetten veel mensen Hyves op een lager pitje, en in 2013 hield het daarom op met bestaan. Het platform was ineens verdwenen, maar waar gingen al die gegevens van de tien miljoen profielen dan heen? Kan iemand nog jouw duckface- en onderkinfoto’s van vroeger bekijken en wat is er eigenlijk gebeurd met de liefdesverklaring die je op je achtste via Hyves verstuurde? Dit is dus (bijna) allemaal nog online vindbaar.

Zo vind je jouw Hyves-profiel terug

Uit onderzoek van VPNgids.nl blijkt dat er zo’n negen miljoen kopieën zijn gemaakt van Hyves-profielen, dat zijn ze dus bijna allemaal. De profielen zijn bewaard gebleven op Archive.org. Het enige wat je moet weten om je oude profiel terug te kunnen vinden, is je gebruikersnaam. Die kwam waarschijnlijk in de buurt van Frenky_yoloXx, Lana8gekkie of Independentwoman09.

Stappenplan

Stap 1
Ga naar https://archive.org/web/.

Stap 2
Voer de link in van jouw persoonlijke pagina. Voor Hyves is dit http://[jouw gebruikersnaam].hyves.nl. Bijvoorbeeld “http://MariskaPiskaKuss.hyves.nl/”.

Stap 3
Als er geen (voor jou herkenbare) resultaten zijn, betekent dat dat je profiel niet is opgeslagen.

Stap 4
Als je wél resultaten te zien krijgt, kun je dus nog creepen op je eigen pagina en die van je vrienden die jullie in je jongere jaren hebben aangemaakt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good