Glamours daghoroscoop: maandag 23 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Voor jou is het een tijd om nieuwe en interessante mensen te ontmoeten die helpen zorgen dat jouw wereldbeeld wordt vergroot. Ga eens naar een filosofie lezing.

Stier

Je kunt je vandaag emotioneel wat onzeker voelen omdat je zelf niet echt weet wat je nu wel of niet moet doen met alles wat je voelt. Zoek steun bij een vertrouweling.

Tweelingen

Je kunt in deze tijd veel voor elkaar krijgen en het is dan ook een uitstekende periode om je sociale leven te verstevigen en te intensiveren. Kijk of je maatschappelijk hogerop kunt komen.

Kreeft

Dit kan een emotionele dag worden waarin jouw vertrouwen in de ander(en) op de proef wordt gesteld. Zorg dat je dicht bij je eigen principes blijft en van daaruit begrip toont.

Leeuw

Je kunt je vandaag het lot van iemand bijzonder aantrekken en de behoefte voelen om hem ook daadwerkelijk te steunen. Jouw pure kracht en liefde komen dan tot zijn recht.

Maagd

Je kunt vandaag wat woorden krijgen omdat je moeite hebt om duidelijk je gevoelens te uiten. Je kunt gewoonweg wat te fel zijn. Schaam je er niet voor dat je wat directer bent.

Weegschaal

Jij weet met jouw aanstekelijk gedrag je geliefden weer aan het lachen te brengen. Dat levert meestal een goede tijd op, ook jouw omgeving ziet je sensuele uitstraling.

Schorpioen

Je bent vandaag bijzonder mild en gevoelig. Er is een soort zachtheid op jou neergedaald die je zeer toegankelijk maakt. Je kunt je vandaag echt kwetsbaar voelen.

Boogschutter

Om te weten hoe het is om echt dominant te zijn, zou jij je eigenlijk stoer moeten kleden zodat je je dan ook echt zo gaat voelen. Kijk eens welke invloed het op je naasten heeft.

Steenbok

Je kunt wat introvert zijn waardoor je gesloten overkomt. Voor jou is het een tijd om op zaken te reflecteren. Zeker op het maatschappelijke vlak is dit nu van belang.

Waterman

Je bent zeer gevoelig vandaag dus zorg dat jij je, als je onzekerheid voelt, niet te zeer laat gaan in de vraag wat je betekent voor de ander. Bescherm je kwetsbaarheid vandaag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good