Glamours daghoroscoop: dinsdag 24 september

Benieuwd wat de sterren voor jouw in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Vissen

Laat je niet teveel uit het veld slaan doordat je je even niet begrepen voelt. Als jouw mening oprecht is, sta er dan voor! Maar ga vooral die ander niet overtuigen.

Ram

Ondanks dit een wat rustige tijd is, kun je niet weglopen voor de ernstige zaken van het leven, anders word je oppervlakkig. Pak belangrijke gevoelens met anderen op.

Stier

Je kunt vandaag veel voor elkaar krijgen. De anderen staan open voor jouw ideeën en meningen dus grijp die kansen. Je hebt energie genoeg om het waar te maken.

Tweelingen

Zorg dat je vanavond thuis kunt zijn en doe de gordijnen dicht. Zet de telefoon uit zodat er even geen anderen in je leven zijn. Soms moet je voor jezelf wat gas terugnemen.

Kreeft

Zorg dat je je geliefde laat zien wat zich in jou afspeelt zodat deze er ook echt voor jou als steun kan zijn. Zodoende voorkom je dat je je afsluit als een oester.

Leeuw

Mooie creatieve beelden horen bij de Leeuw. Als jij iemand een liefdesbrief wilt schrijven of gewoon iets bijzonders wilt zeggen, doe het dan nu en stort je hart leeg.

Maagd

Je kunt wat zorgelijk zijn vandaag omdat je het gevoel hebt dat er iets met je liefje aan de hand is. Zorg dat je je gevoelens uitspreekt zodat je er dan ook wat mee kunt doen.

Weegschaal

Alleen thuiszitten is geen optie. Jij hebt vandaag mensen om je heen nodig die je kunt entertainen en waar je een fijne mooie sfeer voor kunt creëren. Vandaag moet alles in harmonie zijn.

Schorpioen

Een absolute doe-dag is het vandaag. Ga vooral niet stil zitten maar laat je creatieve vermogen de vrije loop nemen. Als je nu iets aan wilt pakken, kun je daar heel diep voor gaan.

Boogschutter

Je voelt je fit en energiek en je vindt het leuk je enigszins uitdagend te gedragen. Je bent tenslotte een Boogschutter en dan houd je wel van wat provocatie.

Steenbok

Sluit je niet teveel af en ga iets ontspannend en leuks doen. Bijvoorbeeld gezellig ertussenuit met vriendinnen, lekker ongein uithalen en je simpelweg onbekommerd voelen.

Waterman

Als het goed is weet je waar je staat vandaag en ook hoeveel liefde er in jou huist om aan die ander te geven. Zorg dat je duidelijk krijgt welke waarde je hecht aan die ander.

Vissen

Je familie kan vandaag een belangrijke rol spelen omdat je tegen wat gevoeligheden van vroeger aan kunt lopen. Soms is het goed om daar gesprekken over aan te gaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good