Glamours daghoroscoop: vrijdag 27 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je zult er vandaag waarschijnlijk op uit moeten, naar mensen waar je geen zin in hebt. Wie weet ben je wel ziek of heb je hoofdpijn, doe in ieder geval waar jij zin in hebt.

Stier

Dit is een goede avond om terug te kijken en na te denken over wat er beter kan gaan in jouw leven. Stel jezelf doelen die je, voor het nieuwe jaar begint, wilt bereiken. Zorg voor uitdaging.

Tweelingen

Je voelt vandaag de kriebels in je buik. Jij moet op pad maar of jouw geliefde dat ook zo voelt, valt te betwijfelen. Blijf tactisch, niet iedereen voelt zich zo goed als jij je nu voelt.

Kreeft

Ga eropuit en maak plezier met je vrienden. Laat even alles voor wat het is en durf je onbekommerd te voelen. Gooi alle verplichtingen en verantwoordelijkheden van je af.

Leeuw

Dit wordt een leuk weekend voor jou. Je komt in de juiste stemming om er vervolgens een feest van te maken. Kortom, even geen zorgen en alleen maar plezier met je geliefden.

Maagd

Geniet als je vanavond op stap gaat van al de aandacht die je krijgt maar…de seks haal je natuurlijk thuis bij je geliefde.

Weegschaal

In de loop van de avond wordt jouw stemming steeds uitbundiger. Je bent wel in voor een goed feestje om bij uit je dak te gaan. Let vooral vandaag op je grenzen.

Schorpioen

Dit kan een wild avondje worden. Want hoe later het wordt, des losser jij je voelt en des te meer passie er uit jouw uitstraling spreekt. Leef je echt even helemaal uit.

Boogschutter

Er golven vandaag warme gevoelens van koestering door je heen en je kunt, als je wat doorslaat, een sterke drang naar betutteling hebben. Gun de anderen wat ruimte.

Steenbok

Als dit een pittige week voor je is geweest en jouw weekend breekt aan, zorg dan dat je echt vrij bent van alles wat moet. Gun je zelf om te feesten en enigszins los te gaan.

Waterman

Ga met vrienden de stad in om lekker te drinken en er een wilde nacht van te maken. Zorg dat je al je stress en alles wat je onbelangrijk vindt van je af kunt fuiven.

Vissen

Stap samen met je geliefde in de auto en rijd naar een mooi rustig plekje waar je ongestoord van elkaar kunt genieten. Maak vandaag je eigen liefdesfilm vol met passie.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good