Glamours daghoroscoop: zaterdag 28 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Je kunt je wat alleen voelen vandaag alsof de fut eruit is. Je bent wat naar binnen gericht en melancholiek. Neem de tijd om alles wat rustiger aan te doen.

Stier

Zorg dat er vandaag een moment is waarop jij samen met je dierbare eraan toekomt alle verlangens en angsten uit te spreken zonder dat het misgaat. Het luchtje je op.

Tweelingen

Door jouw vitaliteit en je charmante uitstraling ben je in staat om er vandaag een echte feestdag van te maken voor jou en al je geliefden. Het is party time voor jou.

Kreeft

Je kunt vandaag overdonderd worden door de passie van een ander. Realiseer je dat jij degene bent die aangeeft wat kan en wat niet kan, dus stel je eigen grenzen.

Leeuw

De kriebels van liefdespret bekruipen jou langzaam en je hebt de behoefte om met jouw liefje er een te gekke dag van te maken. Zoek iets op wat spannend en uitdagend is.

Maagd

‘t Is tijd om ten aanzien van de mensen die ook bij jouw leven horen wat actie te ondernemen. Ga er heen, verras ze met jouw aanwezigheid en neem ze mee op sleeptouw.

Weegschaal

Je kunt je erg sensueel voelen en je hebt dan ook zin om je lief het hoofd op hol te brengen. Daar heb jij van nature al heel wat charmes voor en vandaag bezit je die ook echt.

Schorpioen

Het is tijd voor actie dus ga er op uit. Kies iets uit als karten, boogschieten of klimmen, een activiteit die je genoeg uitdaging biedt. Doe iets wat spannend is, het zal je helpen je te ontladen.

Boogschutter

Het kriebelt in je buik waardoor je in een gekke stemming komt. Je bent blij en opgewonden en je verlangt naar de echte liefde. Verleid je geliefde om jou te behagen.

Steenbok

Zorg dat je vandaag toekomt aan datgene wat jou echt ontspant zodat je daarna weer open kunt staan voor degene die jij lief hebt. Laat alles wat met werk te maken heeft liggen.

Waterman

Je voelt vandaag de liefdesprikkel door je lijf tintelen. Het zou wel eens een goede dag kunnen zijn om je liefje in het zonnetje te zetten en/of om je liefdesleven te verrijken.

Vissen

Je voelt je warm en zacht en je hebt behoefte aan ware compassie. Je wilt je oprecht geliefd voelen zonder restricties. Zorg dat jouw thuis als een veilig nestje aanvoelt.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good