Glamours daghoroscoop: zondag 29 september

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Technology, Animation, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Het is een tijd om te zorgen dat de ander, je geliefde of vriendinnen, jou op sleeptouw nemen. Durf aan te geven dat jij nu even niet die persoon bent met bakken energie.

Stier

Jij bent wat naar binnen gericht alsof je je een stuk minder fit voelt. Geef de liefdesteugels uit handen en laat je lief de berijder zijn van jouw hart en jouw lusten.

Tweelingen

Jij bent in een geweldige stemming. Vandaar dat je wel in bent voor iets geks maar vooral ook voor iets wat spannend en enigszins riskant is. Ja daar houden Tweelingen wel van.

Kreeft

Maak het gezellig aan tafel en zorg dat je wat bij kunt kletsen zonder dat het over al te moeilijk thema’s gaat. Maak er een relaxavondje van en houdt de sfeer intiem.

Leeuw

Jij bent in een verleidelijke bui. Je wilt je liefje op een charmante manier veroveren om daarna hem/haar met je hele zijn te bevredigen De god van erotiek is met jou.

Maagd

De drang naar hevige en intense seks stroomt door je lijf en er is geen enkele schroom meer die jou ervan weerhoudt om uit je dak te gaan. Houd je geliefde heel.

Weegschaal

Trek vandaag iets spannends aan, iets wat er imponerend en dominant uitziet. Verleid je lief of iemand op wie jij een oogje hebt en leef samen je fantasieën en verlangens uit.

Schorpioen

Behalve actie heb jij vandaag ook goede seks nodig. Wrijf je liefje in met olie en masseer de gevoelige plekjes, breng elkaar tot over de top van het genot en ontlaad pas op het einde.

Boogschutter

Jij hebt behoefte aan een harmonische omgeving en je wilt kaarslicht en tederheid. Het verlangen om zeer zacht te zijn, is groot vandaag. Je verlangt naar rust en balans.

Steenbok

Bel of app met iemand die je bezielend vindt. Iemand bij wie je het goede gevoel krijgt verder te willen gaan dan een praatje. Zeker als single draag jij nu de goede signalen uit.

Waterman

Het is een mooie dag om mensen die je lief hebt in het zonnetje te zetten. Maar je kunt je liefdevolle gevoelens ook kwijt in vrijwilligerswerk waarbij je mensen een goed gevoel geeft.

Vissen

Blijf vandaag niet teveel in je gevoel zitten. Zet je verlangens en ideeën om naar het fysieke zodat het ook bewaarheid wordt, anders blijft het alleen maar bij dagdromen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good