Glamours daghoroscoop: donderdag 3 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Illustration, Blackboard, Recreation, Gesture,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Voor jou is het een goede dag om met vrienden te gaan sporten en ondertussen op een speelse manier te praten over wat je dwarszit. Zorg dat je je ergernissen kunt luchten.

Stier

Je kunt toch niet elke dag met serieuze zaken bezig zijn. Ga vandaag samen of ieder apart iets leuks doen wat helpt om de boel ook weer te relativeren. Het zorgt dat de sfeer weer ontspannen wordt.

Tweelingen

Erger je niet te veel aan wat je moet doen, dat overvleugelt alleen maar je fijne gevoelens. Verlang naar wat je straks samen met je geliefden kunt gaan ondernemen.

Kreeft

Jij hebt behoefte aan extra aandacht en misschien moet je hier zelf wat voor extra’s voor doen. Kleed je vanavond bijzonder sensueel aan en verleid je liefje of laat je gezicht zien in de kroeg.

Leeuw

Ga er vanavond, al is het maar even, op uit en iets ondernemen waardoor jij je spanningen ontlaadt. Voorkom in ieder geval dat het te veel in huis terecht komt, daar hoort het niet thuis.

Maagd

Je voelt je vandaag zeer energiek, vandaar dat je vannacht niet echt onschuldig bent. Jij wilt een sterke en intense seksuele beleving meemaken waarin jij de dominante rol speelt.

Weegschaal

Je bent in een wat dromerige bui en je ziet alleen de mooie dingen om je heen. Let op dat je vandaag niet te naïef bent. Er zijn altijd mensen die misbruik willen maken.

Schorpioen

Je voelt je wat emotioneel vandaag en je krijgt hierdoor de behoefte om oude dingen, die zijn blijven liggen, uit te gaan praten met anderen. Doe dit met tact.

Boogschutter

Dit kan zo’n dag zijn waarop je veel te veel moet praten. Jouw geliefde moet er rekening mee houden dat jij vandaag je iets minder voelt en wat afstandelijk bent.

Steenbok

Trek gemakkelijke kleding aan en vlei je vanavond met je geliefde op de bank. Kruip ontspannen tegen elkaar aan en houdt de deur op slot, gewoonweg even alleen jullie tweeën.

Waterman

Jij bent vandaag zeer gevoelig voor de stemmingen van de mensen om je heen. Zorg dat je op jouw grenzen let en niet te veel op je schouders neemt. Draag je eigen lasten.

Vissen

Je hebt het nodig om verwend te worden. Je wilt een sterke arm van een geliefde om je heen te voelen die je helpt om alles te kunnen geven wat er aan liefde in jou is.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good