Glamours daghoroscoop: zaterdag 5 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Trek vanavond je dansschoenen aan en ga eropuit met een geliefde. Laat je voeten de taal spreken die er in jullie harten voor elkaar beleefd wordt en laat alle nare dingen los.

Stier

Koop voor jezelf en/of voor je liefje mooie lingerie en zorg dat je ‘s avonds de sfeer romantisch maakt. Verras je geliefde hier dan mee en maak er een spannende avond van.

Tweelingen

Je bent in een gevoelige bui vandaag. Denk niet langer na maar ga dát organiseren waarvan je weet dat je dierbare er helemaal blij van wordt. Gebruik je organisatietalent.

Kreeft

Jij zit vandaag goed in je vel. Je voelt je geliefd en mooi en daarom hoeft er niet veel te gebeuren om jou blij te maken. Hierdoor ben je een warm bad voor de anderen.

Leeuw

Je voelt je redelijk in balans met jezelf en dat betekent dat jij je geliefden veel te geven hebt. Organiseer een leuke gezellige dag voor hen en zet ze allen in het zonnetje.

Maagd

Vandaag moet jij het vooral van je mooie woorden hebben. Hiermee weet je precies hoe je de gevoelige snaar bij je geliefde kan raken. Zorg dat je samen kunt zijn.

Weegschaal

Voor jou, Weegschaal, is het nog steeds een bijzondere tijd in de liefde, jouw planeet Venus zorgt ervoor dat je een zeer fijne week tegemoet gaat. Gebruik deze tijd goed.

Schorpioen

Zoek de stilte op en neem de tijd om alles te doorleven zodat je je weer leeg en ontspannen voelt en weer vrij kunt zijn. Er breekt een intense week voor je aan.

Boogschutter

Je bent wat stiller dan anders, maar jouw liefdesdriften zijn wel degelijk aanwezig. Wacht op het juiste moment om die ander te benaderen voor een fijne nacht.

Steenbok

Trek iets moois en sexy’s aan waardoor je net die aandacht krijgt die je nu zo nodig hebt om je weer lekker op je gemak te voelen. Zorg dat je niet opgesloten blijft in jezelf.

Waterman

Jij hebt veel vuur en passie in je en je zit daarbij goed in je vel. Neem je geliefde mee op sleeptouw en verras deze met een spannende avond die alleen jij kan betoveren.

Vissen

Het liefst zou jij met je lief ergens rustig samen kunnen bijpraten. Vrijheid en onbevangenheid heb jij nodig om je vandaag goed en ontspannen te kunnen voelen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good