Glamours daghoroscoop: zondag 6 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Technology, Animation, Electronic device, Recreation, Graphic design, Ipad,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Als je niet teveel hoofdpijn hebt, ga dan de deur uit. Zoek de natuur op en geniet samen met je liefje of geliefden van de stilte en de rust die deze geeft. Maak je zelf even leeg.

Stier

Nodig mensen uit die je graag mag en bij wie je zeker weet dat je er een leuke tijd mee door kunt brengen. Dit is een dag waarop alleen gezelligheid centraal zou moeten staan.

Tweelingen

Jij kunt overstelpt raken door liefdesgevoelens, geniet van de kracht die er nu in jou huist. Laat je verlangens zien maar bovenal spreek ze uit. Jouw woorden kunnen nu als poëzie klinken.

Kreeft

Je kunt je wat storen aan het uitbundige gedrag van iemand die je na aan het hart gaat. Zorg dat je geen ruzie maakt om ‘buitenkant’ dingen, iedereen is anders.

Leeuw

Neem je lief mee naar iets waar jullie beiden interesse in hebben. Maak er een interessant uitje van zodat je nog dagen veel om over te kletsen hebt. Kies iets met spanning.

Maagd

Ga samen lekker feestvieren vandaag en omring je met mensen om wie je geeft en van wie jij weet dat ze jou goedgezind zijn. Dit kan een vrolijke dag worden zonder zorgen.

Weegschaal

Als vrijgezelle Weegschaal is dit een tijd om het beste van je te laten zien. Door je uitstraling en charme kun je nu gemakkelijk in contact komen met een toekomstige geliefde.

Schorpioen

Jij hebt behoefte om even je eigen gang te kunnen gaan, een beetje plezier te maken met je vrienden en om voor de rest lekker te relaxen. Zorg hier vandaag zelf voor.

Boogschutter

Jij kunt een beetje in de wolken zijn en daardoor niet zo’n helder zicht meer hebben op wat er zoal om je heen gebeurt. Blijf alert op de signalen van je naasten.

Steenbok

Je kunt je ietwat alleen voelen maar komt dat misschien doordat je het lastig vindt om echt te ontspannen. Toch helpt je dat om weer open te zijn, ga naar yoga of een sauna.

Waterman

Jij voelt je ontspannen en in harmonie met je omgeving. Je hebt momenteel veel liefde in je dus ‘strooi’ dat uit over je geliefden, maak er een mooie warme dag van.

Vissen

Zoek vandaag alleen of met geliefden even de stilte op en neem de tijd om alles te doorleven zodat je al jouw gevoelens goed en helder op een rijtje kunt zetten.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good