Glamours daghoroscoop: maandag 7 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Sport die stress eruit en ga onbevangen iets drinken met je vriendinnen. Laat de liefde even voor wat het is zodat zij naar jou toe kan komen. Werk nu aan jezelf.

Stier

Plichten verlammen jou maar in de loop van de avond slaat jouw gevoel om en dan wordt het uiteindelijk nog heel leuk. Je bent nu het liefst bij vertrouwelingen.

Tweelingen

Soms is het goed om voor jezelf op te komen, ongeacht of dat even voor disharmonie zorgt. Die ander weet dan waar jij voor staat, daarbij duurt jouw woede meestal maar kort.

Kreeft

Dit is een uitstekende dag om met je vriendinnen door te brengen. Ga lekker eten en praten over de liefde en dat waarvan jij zoal droomt. Laat je emoties de vrije loop.

Leeuw

Er is iemand die jou seksueel aanspreekt en dat roept de nodige spanningen op. Bedenk dat zowel jij als die ander volwassen zijn en mogelijk verplichtingen hebben.

Maagd

Jij bent vandaag bijzonder emotioneel en dit kan jou wat melancholiek maken. Zorg dat je vanavond onder goede vrienden bent zodat je je veilig voelt.

Weegschaal

Er is iemand die jou gevoelsmatig onzeker kan maken, wat kan komen doordat deze emotioneel op jou reageert. Dit kan spannend of vervelend zijn.

Schorpioen

Je kunt het gevoel hebben dat alles in de relatiesfeer soepeler begint te lopen. Zorg daarom dat je ervan genieten kunt en vertrouw op je eigen gevoelens.

Boogschutter

Je kunt in een belangrijke periode zitten waarin je maatschappelijke keuzes moet maken, scheidt dit van je privé wereld. Kies voor waar je later blij van wordt.

Steenbok

Je kunt op het emotionele vlak wat tegengas krijgen. Je kunt je iets te zakelijk opstellen waardoor de mensen om je heen zich wat minder begrepen voelen door jou.

Waterman

Jij houdt niet zo van wijzigingen. Maar als een ander jou kan bewegen tot iets goeds, zorgt dit dat jouw zinnen worden geactiveerd en kun jij het jezelf snel eigen maken.

Vissen

Het is tijd om even eruit te gaan en samen met je beste vriendin dingen doen die jullie beiden het gevoel geven dat je elkaars maatje bent for life.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good