Glamours daghoroscoop: dinsdag 8 oktober

benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Gadget, Smartphone, Technology, Ipad, Electronic device, Communication Device, Cellular network, Electronics, Portable communications device, Mobile phone,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Er hangt iets gevoeligs in de lucht. Wees lief en zacht voor de ander en draag je warmte uit zodat die persoon misschien in jouw armen durft te smelten.

Stier

Dit wordt een wat zwaardere dag en je zult je waarschijnlijk met zaken bezig moeten houden die je niet echt blij maken. Doe wat je moet doen.

Tweelingen

Het kan juist nu zijn dat de anderen op jou vallen omdat je zachter en inschikkelijker bent. Onthoud deze les voor later, want soms kan jij wat te rationeel zijn.

Kreeft

Laat jezelf een beetje gaan vanavond want anders kun je teveel in je hoofd zitten piekeren. Dat zorgt nou net niet voor een opwindende avond met een lief.

Leeuw

Pas vandaag een beetje op met wie je flirt, want je kunt wat vijandigheid aantrekken en dat kan zo zijn gevolgen hebben. Pas op met vrouwen in jouw omgeving.

Maagd

Jij bent in een vrolijke stemming. Jij wilt nog wel wat beleven voordat je gaat slapen en dat zal jouw geliefde weten ook. Maak er een spannende avond van.

Weegschaal

Je bent in een wat mallotige stemming, zet je gewaardeerde collega’s eens in het zonnetje en als je die niet hebt, verfraai je leefomgeving met je gevoel voor harmonie.

Schorpioen

Natuurlijk kun je niet de hele week serieus bezig zijn met spiritualiteit. Wat echter wel van belang is, is dat je trouw aan je gevoelens blijft. Mediteer af en toe.

Boogschutter

Jij hebt wel zin om een robbertje te vechten en of het nu fysiek of verbaal is, het geeft je een gevoel van dat je even alle ergernissen uit je lijf kunt werken.

Steenbok

Je bent in een wat mallotige stemming, ga er lekker met je vrienden op uit. Het zal een verhelderende uitwerking op je hebben als je lekker overal los van komt.

Waterman

Je bent vandaag wat geërgerd. Het is een goed idee om daar rekening mee te houden. Zorg dat je vandaag met mensen bent waar je het sowieso aangenaam mee hebt.

Vissen

Er is iemand waar jij best tegenop kijkt en bij wie je merkt dat je nu duidelijk in de picture staat. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan! Wees als een mooie maanvis.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good