Glamours daghoroscoop: donderdag 10 oktober

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Illustration, Blackboard, Recreation, Gesture,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Willem Kunst stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

Ram

Laat je vandaag meevoeren op de energie van je geliefde en/of vriendinnen. Waarschijnlijk helpen deze jou om over je vermoeidheid heen te komen.

Stier

Wees vandaag voorzichtig want je kunt op weerstand stuiten van iemand van je eigen geslacht. Advies? Weet met wie je wat aanpapt en vooral ook met wie niet.

Tweelingen

Je kunt het idee hebben dat je veel zelf moet doen maar vergeet niet dat je daar nu ook de kracht voor hebt, het maakt je sterk. Durf te staan voor wat jij nu daadwerkelijk wilt.

Kreeft

Soms is het goed om voor jezelf op te komen, ongeacht of dit dan even voor disharmonie zorgt. Die ander weet dan waar jij voor staat, spreek je ongenoegen uit.

Leeuw

De kriebels krioelen in jouw buik en je hebt behoefte aan het uiten en ontvangen van echte liefde met echte intimiteit. Zorg voor een warm en liefdevol thuis.

Maagd

Het liefst geef jij je over aan de geneugtes van het leven maar let wel een beetje op dat je niet over de schreef gaat. Houd ook goed oog voor de hoeveelheid energie die je hebt.

Weegschaal

Je maakt een speelse, ongedwongen indruk en er gaat iets hitsigs van jou uit, dit zal zeker opvallen. Maak je liefje niet te jaloers, want je zult genoeg aandacht krijgen.

Schorpioen

Het liefst zou jij nu al direct met al je vrienden samen willen zijn en een feest willen bouwen met gelijkgestemden. Nodig ze uit voor vanavond en maak er wat moois van.

Boogschutter

Je hebt veel te geven. Je wilt diepere emoties met delen en intens kunnen doorvoelen met diegene die je lief hebt. Creëer een mooie gelegenheid.

Steenbok

Je komt speels en onbevangen over en er gaat iets hitsigs van jou uit, dit blijft niet onopgemerkt. Maak je liefje niet te jaloers en gooi als single nu je hengel uit.

Waterman

De boog kan niet altijd gespannen staan maar voor het minnespel sta je wel open vandaag, mits die ander de juiste ambiance creëert, want je bent wel lui.

Vissen

Je bent vandaag in een speelse en ondeugende bui en je hebt zin om gek te doen. Wat let je om je liefje eens goed te verrassen of om met vriendinnen iets mafs te doen?This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good